Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tancerka klubowa (go go)

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zacząć dodatkowo dorabiać jako tancerka w klubie nocnym. W Rzeszowie mamy cztery: nemirov, touch the sky, angel, rasputin. Pracowała któraś z was w jednym z nich? Jakie opinie? Dziewczyny z poza Rzeszowa i innych klubów też proszę o opinie, jak jest u was i czy warto.

Gość gość
Ja pracowałam we wszystkich czterech ;) Touch the sky to stare cocomo , nie polecam. Jeśli dalej jestes zainteresowana praca w klubie w Rzeszowie daj jakieś namiary do Siebie :)

Gość gość
ja polecam nemirova, fajni bramkarze zawsze mili i pomocni :) najbardziej lubiałam Cygana

Gość lana

najlepiej tam gdzie fajna atmosfera 🙂

Gość mateo

Ten Nemirov to teraz Boss Exclusive Club się nazywa. Ha ha, tak im dobrze szło, że musieli nazwę zmienić. I jak dla mnie to wiele oprócz nazwy to na korzyść nie zmienili. Tylko się chwalą w internecie jaki to u nich poziom, dlatego z ciekawości się tam wybrałem. Co innego na zdjęciach, a co innego w rzeczywistości. Zawiedziony w sumie byłem, bo się nastawiłem na dobrą zabawę. Tam nawet tancerkom za bardzo się nie chce tańczyć. Szkoda czasu na taki klub, lepiej do Rasputina się wybrać zdecydowanie, to najlepszy klub w Rzeszowie jak dla mnie.

Gość kapouchy

Zła renoma była w klubie nemirov to i nazwę musieli zmienić, ale ten "remont" to tylko wymiana okładki, reszta to jest to samo. w ogóle te foty dziewczyn co dają na fb to takie oszustwo że masakra, sprawdziłem. W tym momencie tańczą trzy starsze dziewczyny i jakby się chociaż do tego przykładały to jeszcze spoko... ale widać że robią to od niechcenia

Gość Adam

Boss to jakaś masakra, za co oni tyle kasy sobie liczą to nie mam pojęcia??? Jeśli już koniecznie chcecie tam iść, to nie płaćcie kartą bo możecie być potem niemile zaskoczeni niestety. Od niejednej osoby słyszałem, że zostali oszukani. Ja tam byłem pierwszy i ostatni raz.

Gość kicia

pracowałam swego czasu w touch the sky i najgorszego wroga bym tam nie posłała. zero szacunku dla tancerek i właścicieli i klientów, a właściciel wręcz kazał się dawać poniżać, obrażać bo z tego "lepsze zyski". zarobki ok ale co z tego jak taka atmosfera??? do nemirova nie startowałam bo już był wtedy na koncówce działalności, boss to jedno i to samo to nawet nie dzwoniłam nie pytałam. nasłuchałam się od dziewczyn jak tam się pracuje. te co teraz tam pracują to nie są profesjonalne tancerki 

Gość morenka

wiesz mnie to nie dziwi bo to typowa sieciówka cocomo nakierowana na kasę, przez co dziewczyny są wręcz zmuszane by naciągać klientów, a klienci nie często wyżywają się na tancerkach. generalnie niesympatyczna atmosfera

Gość gronek

Co racja to racja, nie halo w tym Touch the sky. Tylko wiecie jak człowiek idzie do takiego klubu i szczerze, to mało kasy nie zostawia??? Za co w końcu, bo ja nie wiem. Taki nocny klub to powinien mieć klasę i renomę, a tu taka cienizna.

Gość Angel gogo Rzeszów

Angels to masakra, tam nawet szef może pobić tancerke jak coś mu nie pasuje

Gość Bolek

W rasputinie mozesz dostac cos ekstra  za nieduze pieniadze. Macanie zabawa piersiami i ssanie sutek oraz lizanie. jak chcesz podymac tez jest taka opcja. Glownie wyjazdy. Bierzesz dziewczyne " na towarzystwo" i wio na hotel. Nie wszystkiw , ale jest taka opcja. wiem to od Viktori ktora tam pracuje

Gość wika

co Ty za głupty w ogóle opowiadasz, Rasputin to jest porządny klub i tam nie można robić takich rzeczy. Zresztą klub to jest czas gdzie miło można spędzić wieczór, popatrzeć na tancerki, napić się i tyle.

Gość mirek99

właśnie ja słyszałem własnie, że w boss exclusive club niezłe jazdy tam są, jak tam już idziecie, to najlepiej płaćcie gotówką, a dowód osobisty trzymajcie w zębach, wtedy może nie bedzie z tego żadnych nieprzyjemności 😄 

Gość miliana

ojj jazdy, kradzieże, woda utleniona w alkoholu i lepkie tancerki, coś strasznego omijajcie  boss exclusive club  szerokim łukiem, jezeli chcecie oczywiscei mieć portfel na miejscu

Gość karol

niestety ale takich klubów w naszym kraju trochę jeść gdzie można się nieźle oszukać. Między innymi należy właśnie do nich Boss Exclusive Club , ale każdy ma swój wybór i chodzi tam gdzie chce

Gość karol

niestety ale takich klubów w naszym kraju trochę jeść gdzie można się nieźle oszukać. Między innymi należy właśnie do nich Boss Exclusive Club , ale każdy ma swój wybór i chodzi tam gdzie chce

Gość lucjana
Dnia 26.11.2019 o 19:17, Gość karol napisał:

Zdecydowanie nie polecam tego miejsca, bród, smród i ubóstwo

Widzę, że nie tylko ja w Bossie miałem niemożliwe jazdy.. My to jeszcze struliśmy się alkoholem i nie pamiętamy nic i o mały włosy za drina nie zapłaciłem 500 zlotych hahaha 

Mnie to w tym Bossie bardziej przeraził sam stan mebli, które nie oszukujmy się ale już dawno powinny zostać zmienione lub po prostu wyrzucone. No i ogólnie słyszałam jak krzyczą na te tancerki, że mają się bardziej starać i jeszcze bardziej rozebrać....porażka