Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być sama w Sylwestra

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkich :)

Gość gość
A ja nie chcę być sam :*

Gość gość
Mam nadzieje, że wszyscy miło spędzili Wigilię :) A odnosząc się do tematu, bis chce być sama w Sylwestra i nie wiem co tu robić, bo nie chce być sama w pokoju...kolejny raz A na rodzinę nie nam raczej co liczyć. Nawet nie chce z nimi być. Tak samo nie mam blisko żadnych znajomych :( I co ja mam tu zrobić? A Wy jak spędzacie Sylwestra?

Gość gość
Jak chcesz to możesz ze mną spędzić sylwestra. Będzie bardzo wystrzałowo :D

Gość gość
Nie wiem czemu ucięło mi moją wypowiedź dlatego napisałam jeszcze raz :)

Gość gość
Do gość dziś Ale pewnie daleko mam do Ciebie :(

Gość gość
Idę do pracy. Pewnie będę czytać bo jak znam życie moja koleżanka pójdzie w kime. Pikolo już się chłodzi. Będzie super.

Gość gość
Jak spędzam Sylwestra? Sama w domu, oglądając filmy na laptopie. W zeszłym roku podziękowałam za zaproszenia i udawałam, że wyjechałam do rodziny, żeby mi tylko wszyscy dali spokój. W tym roku powiedziałam wprost, że spędzam sylwestra sama w domu i żeby mi nie zawracali ogona. Podziałało.

Gość gość
Do gość dziś A to raczej nie fajnie :( Do gość dziś I naprawdę pasuje Ci takie rozwiązanie? Mi zawsze jest smutno jeżeli jestem sama w ten dzień. I tak już chyba 5 rok jeśli się nie mylę. A najgorsze jest to, że mam dopiero 21 lat :(

Gość gość
Nie no, jeżeli nie chcesz być sama to na pewno jest jakaś opcja żeby być z ludźmi :)

Gość gość
Ja tylko raz w życiu byłam na sylwestrze, a mam 30 lat. Nie przeszkadza mi to. Nie czuje potrzeby przebywania z ludźmi w ten dzień

Gość gość
Iść na imprezę posylestrowa? Weźcie doradzcoe bo koleżanką mnie zaprosił ale nikogo nie znam oprócz niej o jej starego.

Gość gość
Do gość dziś Jestem trochę zdziwiona, że tylu osobom pasuje, że zostają wtedy w domu. A jeszcze musze powiedzieć, że u mnie rodzina pewnie będzie jakoś razem i będą gadać, że ja siedzę sama w pokoju :/ Do gość dziś Ja bym poszła. Zawsze można coś wymyślić żeby wcześniej wyjść jak się nie będzie podobało :)

Gość gość
A ja mam taką pseudo-znajomą w Rzeszowie, co z nią raz w życiu gadałem czy 2, ma 31 l. jest bardzo ładna i zadbana, widzę ją zawsze samą w kościele,a potem tak szybko idzie do chaty że nie dogonisz. Aż mnie dziwi że tak ładna dziewczyna jest ciągle sama a ja jej dogonić nie mogę bo ciągle mi sp...a do chaty

Gość gość
też sam będę siedział , ale ja to lubię.

Gość gość
Jak się ma te 25-30 kilka lat to powiedzieć ze jest się sam w Sylwestra to obciach jak s....wesyn, ludzie czy to w pracy czy nibyznajomi czy gdzie indziej się tak chamsko interesują tym a potem wyzywają od stulejarzy albo starych pip....

Gość gość
Do gość dziś Ninja właśnie wolałabym tego uniknąć :( Słyszę za ścianą jak inni gadają, jak jest im wesoło i mi wtedy jest smutno. gość dziś Bo ludzie to tylko to potrafią.

Gość gość
Miało być "no ja właśnie wolałabym tego uniknąć"