Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopadła mnie depresja bo jestem wyrobem kobietopodobnym

Polecane posty

Gość gość

Brak piersi i kobiecych kształtów, co prawda ostatnio przytyłam ale poszło w brzuch i twarz :o Żółte zęby - szczoteczka elektryczna, pasty wybielające, baa nawet kuracje wybielające i nic a nic, żadnego efektu wybielenia. Właśnie jestem po kuracji pearl drops i nic nie drgnęło. Trądzik - bliżej mi do 30ki a miewam wysypy trądziku jak u małolaty Mam potworny cellulit na d***e i udach Jestem brzydka szmata , dobranoc

Gość gość
Zarób na cycki i nowe zęby. Rusz d**e u zacznij ćwiczyć. Na mordę raczej nic nie pomoże gdy ma się brzydka ale możesz próbować. Wesołych świąd. Haha

Gość gość
RobaczKu, ciapulek cie kocha:)

Gość gość
Właśnie rysy nam ładne ale co z tego jak utylam na twarzy

Gość gość
To nie żryj tyle a na zęby nakładki sobie kup

Gość gość
To k***a schudnij a nie się uzalasz. Samo nie zejdzie.

Gość gość
Kubuś ciapulek szuka biustu u siebie? Noszenie biustonosza ciapulku nie sprawi, że biust ci wyrosnie:)na szczęście robaczek żononarzeczona to chłopobaba z przerostem gruczołu piersiowego, to masz czym sie pobawic:p

Gość Bartek niedowartosciowany
Jestem macho Bartolomeo i podszywam sie pod kobiety. Smakosz piwosz wiedziałeś że z Tobą gadam i że jestem pies na baby i pies ogrodnika co drugiemu nie da czyli Tobie takiej jednej a samemu nie wezmę bo jestem walnięty ?

Gość gość
Miesiączki i orgazmy masz.?

Gość gość
Ciapulek co miesiąc nosi podpaski ale dlatego, że hemoroidy nie wiadomo dlaczego systematycznie krwawią a on cieszy się ze nawet okres ma jak kobiety;)

Gość ja_Dyzio
trochę spermy na twarz i będzie dobrze, trochę bzykania i będzie super , depresja przejdzie i stan zdrowia będzie na 5 +

Gość gość
Bieganie - i jestes szczupla laska bez cellulitu, polecam

Gość gość
brak biustu to mała przeszkoda. niektórzy takie akceptują, a nawet lubią. cellulit to jednak dramat. to musisz zwalczyć. i zapamiętaj - bycie wyrobem kobietopodobnym to kwestia zachowania - do takich odpadów zaliczamy np. feministki, niezależnie od ich biustu i stanu uzębienia

Gość gość
Przytulam :) pokochaj siebie taką jaką jesteś :) i będzie super

Gość xtx
trudno mnie ci ocienić ale po tym co napisałaś jesteś bardzo rozgoryczona moze i depresja a jak z twoim życiem zawodowym ,prywatnym masz przyjaciół

Gość gość
zbadaj hormony, widocznie masz taki odcień kości, dermatolog na trądzik, ja nie mogę schudnąć bo mam coś z hormonami i waga stoi w miejscu jak zaczarowana, włosy cienkie mój najwięszy kompleks :( zęby takie sobie, cycki są i biodra są ale z powodu dodatkowych kg czuje sie okropnie byłam 10 m-cy na diecie, siłownia, cardio, bieganie i nic, poszło mi w cycki biodra, tyłek, uda, ramiona no masakra