Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne vines

Polecane posty

Gość gość

ostatnio pani ginekolog przypisała mi tabletki vines. są to moje pierwsze tabletki. czy są skuteczne? mają bardzo mało hormonów w przeciwieństwie do innych tabletek i trochę się obawiam

Gość gość
mam te tabletki lekarz mi je przepisał, bo tylko takie (z mała ilością hormonów) mogę stosować, póki co czuję się po nich świetnie i jestem w pełni zabezpieczona :) no i pms mi się uspokoił, a to było dla mnie najbardziej istotne : )

Gość gość
u mnie te tabletki vines idealnie sie spawdzają. Bardzo obydwoje z partenem lubimy sex i odpowiednio się pod tym względem dobralismy do siebie. Oczywiście w życiu też jest jak najlepiej. Odkąd zaczęłam się zabezpieczać tymi tabletkami to moje piersi stały się bardziej jędrne i Jacek uwielbia się nimi bawić :) dla kobiet które chcą się dowiedzieć więcej o antykoncepcji to bardzo dobra jest strona http://antykoncepcjanamiare.pl/antykoncepcja-szyta-na-miare/

Gość gość
Nom warto poczytać na profesjonalnych stronach i dopytac o reszte lekarza. Bo na forum to róznie doradzają. Ostatnio mój kupił gumki na stacji dobrej firmy i byla dziurka przebite jakby szpilką, agrafką:(

Gość gość
Ja je wlasnie zaczęłam stosować ze względu na mala ilość hormonów i czuje sie po nich rewelacyjnie,od samego początku nie mialm zadnych problemów :)

Gość gość
Witam , ja biorę te tabletki pól roku już i zero zlych objawow . Zanim bralam te tabletki było krytycznie straszne bole mialam , mega mdłości , a nawet gorączka i krwawienie trwalo u mnie do 10 dni . Teraz gdy biorę tabletki krwawienie trwa 3 dni i w dodatku zero bólów przed , w trakcie i po okresie . Nie przytylam ani grama a nawet czuje że ciut schudłam . Jestem zadowolona z tej antykoncepcji