Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może mieć doźywotka pod cela ?

Polecane posty

Gość gość

Więcej niż inni więźniowie Telewizor 40 cali Firanki kwiatki to raczej nie zwierzęta Nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat Czekam na wasze zdania lub podajcie str gdzie mogę zaczerpnąć informacji .

Gość gość
Ja chce żeby mnie ktoś zabił dziś natychmiast tęsknij za moim cydakien 150 cm wzrostu

Gość gość
3:37 won farmazonie żebyś się przypadkiem nie zdziwił

Gość gość
Ma ktoś odp

Gość gość
W więzieniu można mieć wszystko, oprócz wolności

Gość gość
4:56 Każdy osadzany ma inne prawa nie wszystko nie pier wiesz jak nigdy nie byłeś w ZK różne wersje słyszałem dlatego się pytam

Gość gość
Kato z szacunkiem Proszę daj mi swój adres swoją drogą jesteś niedorozwoj ? Majciarz to chyba cie zrobił chodzi o dozywotki majciarze nie mają dożywocia nie grozi im tyle .No chyba ze ucieli głowę Ludzie są różni wiec nie oceniaj pochopnie mnie chodzi o rodzaje zwierząt nie koty czy psy Po prostu siedziałem i słyszałem tylko raz ze jest podobnie jak napisałem w pytaniu Ludzie honoru ponawiam temat .

Gość gość
A od kiedy to ludzie honoru wiedzą co można trzymać w pierdlu?

Gość gość
Bo ludzie którzy mają honor to większość siedzi Tu jest Polska Trafisz wsadzić cie kur za damski chuj to się dowiesz To jakaś próba prowokacji z twojej strony hahaha na serio mógł bym pogadać z tobą czy z kimś na ten temat wiele nie wiesz albo jesteś prostak albo dziecko jeszcze To pytanie jest skierowane do ludzi dorosłych i doświadczonych nie jest to miejsce na dyskusje o ludziach honoru ty i twoja policyjna gębą na pewno nie masz pozdro lamusie kozaku w sieci

Gość gość
15:28 Na przykład pracują w wieziennictwie.

Gość gość
Ale żeś się zapluł!!! że normalnie idzie zrozumieć tego co napisałeś. Ale o takie rzeczy to może popytaj złodziei, albo bandytów. Bo ludzie honoru to we więzieniach z dożywociem nie siedzą. Raczej...

Gość gość
No właśnie mistrzu dobrze napisałeś RACZEJ Nie na pewno nie każdy złodziej ma honor nie każda doźywotka ma honor A teraz pomyśl gdyby zwykły polak dostał doźywocie nie słusznie lub za pedofila to co też wtedy nie ma ? Pozdrawiam Sieć to najgorsze miejsce do pytań i tyle tego rodzaju ,większość złodziei co znam to wyjechała w świat

Gość gość
Oj jak dobrze. A nie myślałeś żeby pojechać za nimi? I się ich spytać? I oczywiście nie wrócić. Raczej...

Gość lojaśka
Raczej nie inaczej . Cycuuuuuuu.

Gość gość
15:45 Widać jaka ma inteligencję pewnie samotna jakąś upośledzona wieczna dziewica

Gość gość
Lojaska mocna w sieci jesteś Wiadomo o co wam chodzi dzieciaki wy tak mnie i ludzi charakternych swoimi durnych mądrością w********e źe masakra dlaczego wielu ludzi nie staje po waszej stronie i nic wogole nie pisze ? no wiadomo bo z lamusami się nie piescic jak macie po 12 14 lat albo więcej i moźe źyciowi nieudacznicy jestescie No to wiadomo źe nie warto Wesołych Świąt samotni leszcze bojący się kryminału którego nigdy nie odwiedzili nawet wiadomo źe nie macie honoru lamusa j****i Pomyślcie czemu AhaahaH konfidenci j****i mocni w sieci

Gość gość
Nie warto się piescic z lamusami nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie może jakiś cwel mundurowy pies tylko cwele idą do Polskiej Policji Szkoda życia frajerom nie mają honory by się dla kogoś poświęcić ci co tu piszą nigdy by nie zaczepili prostackiego dresiarza na ulicy tylko idą na psy j***c was k***y chronione ktoś kto pracuje w pisarni w sw i chroni trunków przed zwykłymi ludźmi honoru to wiadomo kim taki śmieć jest .

Gość gość
16:21 myślę że ty jesteś jakiś mundurowy cwok mocny na wolne w gębie Daj swój adres to cie zap*****le na śmierć i będę zadowolony ze w moim kraju jednego śmiecia mniej palongu

Gość gość
Coraz mniej ludzi honoru widać jacy lamusa w sieci przebywa poczytajcie szkoda wam czasu

Gość gość
A ty nawet w sieci nie jesteś mocny - bo ty pisać nie umiesz. W pierdlu jesteś mocny, bo cie złodzieje rochają w dope? Weź przestań... ;):)

Gość gość
16:21 to ma skłonnośc***edofilskie broni samych swoich hahzah

Gość gość
Mam kolegę w Rawiczu jest klawiszem, zapytam go po świętach :)

Gość gość
Nie nie umiem dzieciaczku Android twój pis jest za sprowadzaniem g****a z Chin fikcji pisze szybko po prostu nie jest to dyktando cwoku oj jak mnie urazilaś boże hahahahahahahhahahah Płacze kur.a nikt mnie jeszcze tak nie obraził złodziej największy w kraju to twój staruszek p*********il cie z porodówki jakiejś pijaczce i nie potrafi cie wychowywac pozdrów go powiec mu ze siedziałem za golfa niech cię jakiś majciarz uchodzca napadnie hahah

Gość gość
16:51 dziękuję spoko Nie każdy kto pracuje w SW to szyja choć większość przynajmniej w łódzkim to tak Pozdrów torbusa jak nim jest oczywiście. gwara .torbus

Gość gość
gość dziś -= tylko się nie pochlastaj - bo będzie śmichu co nie miara ;) Ale fujara... :)

Gość gość
17:05 spoko ok dziękuję za twoją patriotyczna troskę

Gość gość
Siedziałeś za golfa? buuuhahahaah A nie mogłeś ukraść swetra w serek? Ty durny złodzieju - oooohohohoho ;):)

Gość gość
On pracuje tam 14 lat więc musi wiedzieć dużo

Gość gość
gość dziś a na chóój ci mój adres cwelu ?? chcesz być wypiertolony w okrężnicę bez mydła wiezienna lodizaro ??

Gość gość
17:11 ale uraz o kur płacze to był nowy golf nie wiesz hmm Tylko na tyle cie stać Hipsterko ? Podaj Adres mądra w sieci na ulicy nie jest w stanie szuja podejść do zwykłego mięśniaka i o godz się zapytać wiadomo ze dla takie osoby robionej palcem każdego nawet biednego dziadka biorą za dresa i sprzedają Chronione kur.y lepiej golf nawet serii 1 niż dziecko pijaczki twój starszeg jest groźny jak gang Olsena ahhahaahhahahhahaha