Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedyny sposób na znalezienie faceta

Polecane posty

Gość gość

wygladać jak dzifka Gdy wyglądam skromnie ABSOLUTNIE ŻADEN nawet nie zagada, zerowe zainteresowanie, dopiero jak sie ubiorę jak dzifka i nałożę ostra tapetę to dopiero faceci zaczynają do mnie zagadywać. Porządne kobiety facetom kojarzą się z nudą, dlatego nie interesuja facetow skromne panny tylko wyuzdane. Taka niestety przykra prawda.

Gość gość
Nie oplaca się być skromną, bo nie znajdzie się zadnego faceta.

Gość gość
a potem babiarzu zrobisz opis jak w 2009 r. chce do s...uki ej dzieciatej rozwódki

Gość gość
a potem babiarz dodał w 2010 Nigdy jej nie kochałame nie kocham i nie bede kochal nigdy bym sie nie zainteresowal rozwiedzioną kobieta z czyims dzieckiem a po co facet. wystarczy babcia z ktorą o pogodzie czy o serialu pogadac mozna

Gość gość
ja chcę szarą mysze ale wyuzdaną w wyrku.

Gość gość
To gdzie Ty się ukrywasz? Pytam serio :-) Z drugiej strony to czemu chcesz się zmieniać na siłę? Żeby przypodobać się jakiemuś frajerowi? Przestań p******ic. I to dosłownie. Jesteś wyjątkowa. Jesteś sobą! A to w dzisiejszych czasach coś co można coraz rzadziej spotkać. Coraz więcej jest wręcz klonów. Tylko zakupy, legins na d**e, cyc na wierzch i te c*****e futrzane brązowe buty. Typowa małolata na salonach: ostry make-up, cyc na wierzch, leginsy/jeansy, podrabiana skórzana kurtka. Przecież jakby zebrać te wszystkie dziewczyny w galerii to ponad połowa na ten sam tandetny styl. Idąc dalej to gdyby zacząć z nimi rozmawiać to byłyby poruszone te tematy: zakupy, co w TV i na bank minimum raz pocisk po znajomej. Dlatego bądź sobą :-) Nie zmieniaj się na siłę.

Gość gość
Najlepsza jest posłuszna która będzie taka jaką chcesz. Powiesz "bądź zdzira" i będzie. Powiesz "bądź grzeczna " i będzie.

Gość gość
uwierz,że taka posłuszność najczęściej nie jest za darmo,ona czeka na profity za to,to nie są tanie rzeczy

Gość gość
Generalnie w związku każda że stron coś chce i coś może dac.

Gość gość
Jesteście p**********i. Tak zwyczajnie. Chciałabym zobaczyć tych mądrych inaczej facetów. Ani to urody, ani kasy. O mózgu nie wspomnę. Na pewno tak jest. A wymagania jak w stosunku do psa. Może jeszcze naucz ja łapę podawać cymbale.

Gość gość
i tak powinno być,że każdy coś daje,ale to powinno być kawa na ławę jasne,wiesz w jakim szoku psychicznym był ktoś kto lubi jak mu się w dupę włazi i znalazł taką co właśnie zgrywała taką posłuszną,dopiero po urodzeniu dziecka jak miała go w ręku dała mu do zrozumienia,że to była transakcja wiązana za status materialny,za profity życiowe

Gość gość
a on właśnie myślał,że ją sobie wytresował,bo z wiochy,bo niezbyt urodziwa,jak miała go w ręku to mu uświadomiła,że to było za coś,a teraz on ma się wywiązać

Gość gość
Ja na pewnym etapie powiedziałem dokładnie co i jak. Powiedziałem jej że mogę jej Dax to i to a w zamian oczekuje tego i tego. Nie dość że się zgodziła to jeszcze stwierdziła że jestem bardzo dojrzały:).

Gość gość
i dobrze,jak człowiek wie na czym stoi to może spędzić życie skacząc przy księżniczce,przy jakiejś lasce z wyższej półki,jak wiedzą w co się bawią,może być fajnie ,problem to się robi jak to jest udawane,jak temu księciu lub księżniczce wychodzi smród spod d**y

Gość gość
Żeby mieć księżniczkę to musisz być nadziany hajsem. Innej opcji nie ma bo one nie lecą na człowieka jako takiego. Ty jej torbę a ona ci d**e.

Gość gość
kasa w życiu się przydaje,ale ty raczej piszesz o dziwce,ja piszę o normalnym związku z taką z nieco z wyższej półki,z nieco innego świata,która lubiłaby jak się przy niej skacze

Gość gość
w strasznym szoku może być sama księżniczka jak sobie uświadomi,że ta książęcość była podrabiana

Gość gość
Widocznie lubisz być pantoflem. Bywa i tak. Dziwnie rozumujesz wyższa półkę. Dla mnie takie panie to niższa półka. Pod względem zachowania oczywiście.

Gość gość
ja nie piszę o jakiejś co się sprzedaje za kasę ,bo dla mnie to też niższa półka,ale są kobiety tak jak faceci z nieco wyższej półki,pod względem urody,osiągnięć,pozycji społecznej,trzeba takie fakty uznać, natomiast bardzo nieprzyjemnie wręcz tragicznie się może zrobić jak wyjdzie,że to tak albo nie do końca z tą wyższą półką,albo generalnie całkowicie podrabiane było

Gość gość
może to nie ma prostego przełożenia,ale gdzieś w połowie liceum kształtuje się podział na tych bardziej rozrywkowych ogarniętych i takich mamisynkowatych,grzeczniutkich,którym nie wolno było wielu rzeczy zwłaszcza te laski wzbudzają zazdrość,podziw

Gość gość
takim samym problemem może być jak wyjdzie,że taki słodki chłopczyk,którego wszystkie ciocie kochają,aż taki niesłodki nie jest,a wręcz przeciwnie może niezłe jazdy