Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM UZALEŻNIONY OD ALKOHOLU...

Polecane posty

Gość gość

np. nie jestem w stanie wyjsc z domu bez wypicia sobie czegoś dla kurażu i wypijam codziennie przynajmniej z 0,2l ale niegdy się nie upijam do utraty kontroli dlatego nawet moja dziewczyna nie wie o moim nałogu

Gość gość
Nie mogłabym zostać alkoholiczka. W końcu się uzależnisz na całego a wiedz że ludzie którzy nie piją od razu zobaczą to u ciebie. Nawet jak trochę popijasz.

Gość gość
Ja też lubię alkohol. To najlepszy wynalazek w dziejach ludzkości. Piję bo lubię pić!

Gość gość
Chlej jak najwiecej

Gość gość
Ile lat pijesz twórco tematu ? Ja jestem alkoholikiem dzisiaj nie pijącym. Czy masz jakieś problemy ze swoją dolegliwością ?

Gość gość
mam 25 lat piję od jakichś 5 lat, w sumie na studiacj się nauczyłem a później praca stresująca mnie skłomiła do tego; na razie nie mam żadnych problemów ze zdrowiem

Gość gość
Jedno zasadnicze pytanie czy chciał byś przestać pić czy jeszcze się wahasz ? Ja próbowałem (oszukiwałem siebie) przez 9 lat zaprzestać, ale jeszcze nie byłem tak powalony by przestać. Piłem z tymi różnymi przerwami 16 lat. Dzisiaj mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwym alkoholikiem, który w 10 sekund zakończył walkę kto mocniejszy ja czy środek chemiczny który zmienia nastrój :) Jeśli chcesz pogadać na ten temat to pisz.

Gość gość
to znaczy ze nie masz problemu z alkoholem-maz problem z jego brakiem