Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Film pamietnik

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam właśnie film.. chodzi o wątek w pamiętniku głównych bohaterów z okresu jak się poznawali i po długiej przerwie Wróciła do niego.. jednak wybrała jego.. powiedzcie wierzycie w Taka miłość, namiętność?

Gość gość
Wtedy były inne czasy. Rodzina wybierała kobiecie męża więc siłą rzeczy o innym się myślało pół życia. Czytałam lepsza historię ostatnio. Facet w czasie wojny zrobił kurs pilota, kupił samolot i poleciał gdzieś do Rosji po kobietę, nie chce mi się dokładnie opisywać. W każdym razie była starsza chyba z 6 lat, nie widzieli się chyba z 5 a i tak przeżyli później 58 lat i umarli rok po roku.

Gość gość
Bardziej chodzi mi o staranie się, pokazanie kobiecie że jest najważniejsza, jest spełnieniem jej marzeń.. ze chce ją uszczęśliwiac, pamięta o czym mu mówiła.. ten dom zrobił tak jak ona marzyła.. takie coś istnieje?

Gość gość
U Sparksa wszystko jest możliwe... W realu 1 na miliard czyli jakieś 8 przypadków.

Gość gość
Aha.. tak myślałam. . :( ja jestem romantyczka która powinna żyć w latach 20 :) takich mężczyzn już nie ma.. a ja nie potrafię się odnaleźć w tym naszym zwyczajnym świecie .. :(

Gość gość
Aha.. tak myślałam. . :( ja jestem romantyczka która powinna żyć w latach 20 :) takich mężczyzn już nie ma.. a ja nie potrafię się odnaleźć w tym naszym zwyczajnym świecie .. :(

Gość gość
Życie. Obejrzę sobie dziś. Przynajmniej będę miała co robić.

Gość gość
Jest tu ktoś?