Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy są w łóżku mężczyźni po 30.?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie to, bo zawsze chciałam spróbować seksu z Panem 30+

Gość gość
to piernikowi janusze, capy smierdzące stare, lepiej poszukac 20 latka :D a 30latek najlepiej dogaduje sie z 30latka a nie ze smarkulą

Gość gość
Nie jestem smakują, mam 28 lat

Gość gość
Taa 20 latek to nie doświadczony chlopaczek.

Gość gośćXXXXXXXX
to 30 latek rapte,m 2 lata starszy od Ciebie ponoc sex jest całkiem całkiem 30 latek lubi dopiescic kobite w łozku i to bardo dopiescic i dba o jej doznania

Gość gość
30-40 to zdecydowanie najlepszy przedział wiekowy mężczyzny. O ile oczywiście dba on o siebie i nie zapuści bańdziocha i nie zjanuszeje

Gość gość
No właśnie chodzi mi o takich 30+ do Góra +45 ponoć, są najlepsi w tym wieku, bo doświadczeni. :)

Gość polecam doświadczonego po 30
facet po 30 ale zależy z jakim doświadczeniem w tym temacie i z jakim temperamentem, średnio doświadczony to rarytas, nie rzuca się na kobiete jak na kawałek mięsa, jest delikatny i subtelny, namiętny, dba o jej doznania, ona często dostaje orgazmu choć przeważnie manualnie, czuje się pewnie w swojej sylwetce i jest komunikatywny co do swoich potrzeb jak i partnerki

Gość gość
każdy osobinik jest indywidualny, nie ma nic jako grupa, wszystko zależy od wielu czynników i tak naprawde całe dotychczasowe doświadczenia się na to składają u każdego z osobna

Gość gość
Jestem po 50 + gdybyś spróbowała ze mną to byś sie nie odczepiła ode mnie . Te zajoby 20 letnie prawiki myślą źe są jakimiś Rasputinami a to są takie napalency źe przez 30 sekund to ci sie pipa nawet nie otworzy a 20 latek juź sie w 30 sekund budyniu pozbędzie . A w dorosłym wieku można dymać na sucho nie spuszczając sie i na drugi dzień albo za godzinę znowu moźesz sobie używać jak źywy wibrator .

Gość gość
Polecam mężczyzn po 20 wiedzą jak się zająć kobietą i się zawsze starają.

Gość gość
20 latek to jeszcze prawik w tym pokoleniu . W moich czasach to zawsze było kilka starszych koleżanek takich po 19 lat a myśmy mieli po 16 lat i ciurlalismy ile wlazło . A w dzisiejszych czasach ta młodzież jest taka źe jak się zapytasz w pracy 20 latka czy wyrypałbyś tą czy tamtą to oni sie czerwieniom na ryju i odwracają sie i uciekają . Jesli przed starszym facetem tak się zachowują to myślę źe przy dziewczynach dostawają paraliźu . Jakieś to pokolenie niedorozwinięte umysłowo a tu na forum takie chojraki . Ty byś się spuścił w 10 sekund albo nie mógł byś się spuscić od czestego walenia kocura .