Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powtarza się u mnie schemat

Polecane posty

Gość gość

Daje szansę wielu facetom, nie jestem płytka, spotykam się by poznać,, wystarczy mi, że jest uroczy/inteligentny albo chociaż sympatyczny no i myslę, ze może chciaż będę mieć znajomego. No i tak się spotykamy, rozmawiamy, znajomość trwa, on czasem kupi kwiaty, i ogólnie znam już na pamięć rzeczy które robią faceci by poderwać kobietę. Mam jakiś przerost duszy i podchodze do znajomości dosc głeboko, staram isę wspierac w problemach, ale prawie nigdy nie czuję popędu, prawie nigdy nie czuję chęci całowania kogoś. Wtedy facet się już poddaje. Chcoiaż ja nie robię nic "złego" poza tym, że nie całuję się, nie ma seksu. U mnie takie rzeczy pojawiają sie po dłuższym czasie. Nikt ze mną nie potrafi dotrwać do tego czasu.Nastepuje rozminięcie on już sobie daje spokój, bo widocznie ma gdzieś głęboką więź z człowiekiem widzi tylko, ze nie ma fizyczności. Tak postepują nawet faceci, którzy maja problemy z powodzeniem. Natomiast nie wiedza, że im dłużej trwa znajomość tymbardziej ja czuję, że komuś na mnie zależy i wtedy ja się otwieram. Tylko oni wtedy już są gdzies indziej, zrezygnowani, na randkach z innymi. To jest serio tragiczne. A może ja nigdy sie nie zakochałam? To znaczy miałam takie czysto fizyczne zauroczenie (nieskonsumowane) ale on nie nadaje się na zwiazek( za dużo pije, sam o sobie mówi, że jest wieśniakiem, potrafi sie niegrzecznie odezwać). Jakieś rady? bo jednak chcę kogoś mieć...

Gość gość
Widocznie jesteś taka wyjątkowa że nie trafiłaś jeszcze na godnego siebie tylko takich, ktorzy myslą byle tylko byłą byle jaka , która jest łatwa . taka moja pierwsza mysl tu jest

Gość gość
Jesteś tak wyjątkową że powinni cię izolować. I leczyć w tym odizolowaniu.

Gość gość
Znam to. Dlatego ja sobie dałam spokój. Wszyscy tacy sami.

Gość gość
Lubie kobiety które się szanują i oczekują więźi emocjonalnej a dopiero później cielesnej. Taka kobieta to skarb, naprawdę to się ceni. Otwieraj się na ludzi bądź uśmiechnięta a miłość Cię odnajdzie. Życzę Ci tego tak Świątecznie:)

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
21.31 Mylisz się, jest dużo wartościowych mężczyzn którzy również oczekują na szczęście

Gość gość
a ile zwlekasz? Tak z ciekawosci pytam. Ja sama nigdy sie nie spiesze, ale juz dawno sie z nikim nie umawiałam. Acz jezeli dzisiejsi faceci oczekuja seksu na 3 czy 5 spotkaniu to faktycznie dno :O

Gość gość
Nadal Jakubie tworzysz teorie dla poprawienia sobie nastroju,wypierasz prawdę niewygodna tobie a na jej miejsce wstawiasz swoje wymysły, po co? Lepiej się czujesz? Odpychasz odpowiedzialność od siebie, prawdziwe przyczyny swoich niepowodzeń, prwadziwe przyczyny twych dzialan? Jesteś tak słaby by stawić czoło faktom czy tak zakompleksiony? Jesteś z robaczkiem bo nie boisz się, że cię zostawi, bo zdajesz sobie sprawę ze nikogo nie zainteresuje, nie dlatego że jesteś ja zafascynowany. Podmiot z twego postu jest sama nie dlatego że ma pecha a dlatego ze jest wyjątkowa i nie każdy uniósł by ciężar jej życia, każdemu łatwo drwic z niej i ja poniżać ale ilu potrafiłby przeżyć to co ona 8 nadal mieć odwagę i siłę do życia, ilu z was.zmierzyloby się z jej życiem i przyjęłoby do wiadomosci haniebme jej traktowanie i co nie wpłynęło by to na ich wzajwmne relacje? Dlaczego boisz się prawdy a szukasz jakichś bzdurnych przyczyn?

Gość gość
Faceci mają jakoś wbite do głowy, ze kobiety maja tak samo jak oni, i że chcą od razu się na kogoś rzucać. Może i niektóre sie rzucają, ale to jest bezrozumna żądza. Ja osobiście tego nie przeżyłam. Po prostu ewentualnie ktoś mi sie podobał i robił wrażenie miłego. To jest baza, a czy będzie seks to sie decyduje dopiero jak się kogoś pozna.\ i kiedy jest sie gotową.

Gość gość
1. Seks to też etap poznawania a nie jego zwieńczenie 2. Aby kogoś poznać trzeba lat, ciekawie kto tyle wytrzyma

Gość gość
zdradzisz swoj wiek?

Gość gość
Wg mnie trzeba paru miesięcy i w ogóle zazdroszczę tym parom, które zaczęły od przyjaźni, to jest najlepszy model. A dzisiejsi faceci W OGOLE tego nie kumają. Nie myślą, są po prostu głupi. Dla nich jakieś romanse z kobietą kompletnie do nich niedopasową, której nawet nie lubią są fajnym sposobem spędzania czasu, bo jest seks. Dla mnie coś takiego to strata czasu.

Gość gość
A po co mam zdradzać wiek?

Gość gość
jestem mlodsza od Miami Vice ok?

Gość gość
bardzo mnie ciekawi ile masz lat

Gość gość
i rok starsza od agnieszki radwanskiej. policzysz se?