Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona bezradna

czy ktos przetlumaczy na angielski

Polecane posty

Gość zrozpaczona bezradna

Czesc. Sprawa pilna. Zostałam oszukana na portalu randkowym :( Wiem potraktujecie mnie jak szmatę, ale rok z nikim nie byłam :( Jeśli ktoś ma chwile i chce mi pomóc. Będę bardzo wdzięczna. "Dnia 23 grudnia 2017 czasu polskiego (Warszawa), umówiłam się na randkę na Państwa Portalu. Zaprosiłam osobę do swojego domu, wypiliśmy parę drinków, doszło do zbliżenia. Po całej randce zauważyłam, że z komody, gdzie trzymam pieniądze zniknęła duża ilość pieniędzy. Także telefon został mi skradziony. Obecnie piszę z zastępczego. Osoba, z którą się spotkałam zablokowała mnie. Chcąc znaleźć ja skasowałam konto i założyłam nowe. Czy jest możliwość przywrócenia kopii rozmów z tego konkretnego dnia i przesłanie je do mnie na e-maila? Jako dowód, że to ja w załączeniu przesyłam fotki jakie wysyłałam do "oszusta". Bardzo proszę o pomoc. Chciałabym zgłosić sprawę na policję. " Jestem załamana, więc osoby, które chcą mnie dobić, niech zamilkną ... ile ja łez wylałam :( ...

Gość gość
wiedzialam, ze tak bedzie ktos przetlumaczy mi ten tekst za np. doladowanie do karty?

Gość gość
Policji zgłaszałaś?

Gość gość
Ty zglaszaj na policję natychmiast, nie czekaj na żadne maile z portalem randkowym. Zostalas okradziona, szybko zglaszaj.

Gość gość
ale co ja mam zglosic ? ani fotografii kolesia nie mam, ani numeru telefonu bo mi ukradl ... pojde to potraktuja mnie jak idiotke (wiem jestem nia).

Gość gość
Blahahahaaha pieniadze trzymala na komodzie ha jaki trolll jestes

Gość gość
Zaczynasz od zgłoszenia policji, umawialiście się przez portal. Tam jest wiele o nim i policja dostanie dostęp do tych danych, ty nie.

Gość gość
jaki to portal ze musisz po angielsku pisac?

Gość gość
Ja ci przwtlumacze : f******u biczo

Gość gość
to amerykanski portal ;/

Gość gość
Nie szkodzi, zaczynasz od policji.

Gość gość
Ja już mam przetłumaczone, ale nie mogę wydać ze względu na wyskakujący SPAM...

Gość gość
Proszę podać e mail i Pani wysle.

Gość gość
Zacznij od policji, zgłoś kradzież, powiesz ile wiesz o nim, resztą niech się zajmie policja. Szybciej oni dojdą do danych niż Ty. Ja od razu byłabym na policji, nie może czuć się bezkarny.

Gość gość
Ale naiwna.. Ale na przyszlosc juz zapamietasz i nigdy wiecej nie dasz oszukac takze masz dobra nauczke ha ha

Gość gość
Sluchajcie to jest jakis troll skoro chce przetlumaczuc cos po angielsku to jak portal by zagraniczny facet tez o bcokrajowiec wiec jak sie sogadywalas z nim przy drinku???? Skoro nie znasz obcego jezyka żal

Gość gość
Chyba, że chce nielegalnie uzyskać dostęp do rozmów dwóch innych osób i stara się za jedną z nich podać pod pozorem popełnienia przestępstwa. To by wyjaśniało niechęć do informowania policji ;) Dla tego portale nie dają dostępu do danych chyba że policji itd.

Zapraszam na moją stronę antypis.beepworld.pl tylko tu. Dowiesz się jakie zagrożenie może cię spotkać ze strony Facebooka. To nie jest żart sprawdzaj regularnie bądź na bieżąco.