Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ONA nadmiernie lubi seks

Polecane posty

Gość gość
Seks to najpiękniejsze co człowiekowi dano!!!

Gość gość
16.20 mojej dziewczynie zorganizowałem na jej prośbę 4 kolegów na kilku godzinną orgietkę. Każdy po dwa a nie którzy trzy razy jak chcieli i gdzie chcieli używali. Anal ,oral i w cipkę tak sie zgodziła do końca jak długo będzie im stał. Taką zabawę raz na miesiąc i jej wystarczy.

Gość gość
Ale cie poniosło,po por*ol*?

Gość gość
W wypadku kiedy nie możesz dogodzić swojej wybrance serca nie powinieneś kierować się własnym egoizmem,zostań przyjacielem i przymknij oko na Jej próby zaspokojenia potrzeb.To też może być przyjemne dla Ciebie,będziesz Supermenem! A

Gość gość
No tak, fajnie się radzi ale nie jest przyjemne jak po stosunku ze mną żona poprawia sobie wielką sztuczną pałą, kiedyś ją podejrzałem i nie wierzyłem że taki wielki w nią wchodzi.

Gość gość
11:35 < Jeśli Ją kochasz i ufasz,chcesz dogodzić to możesz iść na całość pozwalając na coś więcej.Ja tak zrobiłem i toleruje tego trzeciego,jest na codzień i w nocy,raz z osobna i też we troje.Obowiązki i codzienność we troje podzielona a jak mi się nie chce to wychodzą razem na zakupy czy do teatru,kina.Taki przy*upa*S w domu

Gość gość
Ja 11.35, ja tak po cichu też nie robię jej awantury, wiem że u mnie już nie bardzo z możliwościami, wiem że ma kogoś na boku, nie robię jej problemów, ale niech przynajmniej ma odrobinę szacunku i dla mnie.

Gość gość
Jakiego chcesz szacunku,bije cię,nie pierze nie gotuję,a że robi TO zbyt jawnie to po to abyś podjął jakąś sensowną decyzję-przemyśl.

Gość gość
A jaką decyzję mogę podjąć, a tak w ogóle to po każdym wyskoku w domu jest milutka i radosna, tylko mnie to wcale nie cieszy bo wiem że radość przeżywa z kimś innym.

Gość gość
Taka jest cena kompromisu,czy wolisz aby Cię zostawiła lub Ją zostaw.Jeśli jesteście już długo i się rozstaniecie to ciężko będzie Ci zbudować coś od nowa a wspomnienia i urażona duma będą dręczyć bardzo długo,oj,długo.Może kochaj Ją taką jaka jest?

Gość gość
w stosunku do kobiety nie ma takiego pojęcia nadmiernie:)

Gość gość
Przyprawiała mi rogi już od początku małżeństwa i byłem chol*rnie zazdrosnym.Kiedyś pojechałem za nią szpiegując z ukratka i widziałem jak z mlodziutkim chłopaczkiem idzie do motelu.Walczyłem z zazdrością dość długo aż zauważyłem że jestem bardzo podnieconym wyobraźnią,bardzo chciałem Ją dorwać na gorącym uczynku.Dowiedziałem się który pokoj zajmują i nacisnąłem klamkę drzwi,były nie zamknięte.Moje krocze było bardzo nabrzmiałe od podniecenia chciałem zobaczyć ich jak to robią i zobaczyłem,nie pomyliłem się.Robili To nie spodziewając się niczego,kiedy Ona mnie zobaczyła złapała za pasek spodni przyciągnęła i powiedziała ze chcę nas natychmiast,razem....

Gość gość
Miałem też podobnie,kochanek,zdradzała,wiedziałem i co miałem zrobić kiedy ją bardzo kochałem.Czekałem i cierpiałem z zazdrości i byłem bardzo podniecony.W domu i ze mną normalne relacje,może ciut więcej mi nadskakiwała i była uległa.Wreszcie powiedziałem że wiem o wszystkim i długa szczera rozmowa oraz propozycją do wyboru rozejść się, akceptować lub (sam zaproponowałem) żyć we troje.

Gość gość
Ja pozwalam Jej na wszystko bo bardzo podniecają mnie zdrady mojej Pani o których mi opowiada podczas st**unku wtedy mam więcej energi na kilka numerków.

Gość gość
Tak, nie daję rady, poszedłem na kompromis, nie rozwiodę się z żoną, kocham ją taką jaka jest, ktoś inny jest lepszy w łóżku i ja to uszanuję dla dobra rodziny.

Gość gość
Też tak zrobiłem ale poprosiłem Ją aby tak zrobiła bym zobaczył jak to robią,bardzo mnie to podnieca,bardzo!Obiecała że się postara zrobić mi niespodziankę,czekam zniecierpliwiony.

Gość gość
Lepiej mieć gorącą kobietę w domu niż być sam po przejściach! :p

Gość gość
Ja też poszedłem na kompromis dla dobra rodziny tylko poprosiłem żeby nie robiła tego z nikim z naszych znajomych.

Gość gość
Moja jest tak bardzo nie zaspokojona i jestem tak zdeterminowany że przyjmę na klatę każdy rodzaj solidnej rozkoszy dla mojej żony.Przyrzekłem mojej najsłodszej że zaakceptuje i kochanka i seks we troje....

Gość gość
Moja żonka potrzebuje więcej niż ja mogę, pozwoliłem jej na seks z przyjacielem bo on jest wdowcem ale okazało się że przyprowadzał swojego kolegę i we dwóch ją pieprzyli w obie dziury.

Gość gość
Byłeś przy tym?

Gość gość
Nie ale doszły mnie słuchy o tym co z nią wyprawiali obaj.

Gość gość
I co robili?

Gość gość
Jak to co, jebali aż jęczała a do domu wróciła z czerwoną pizdą.

Gość gość
To to dość oczywiste. Liczyłem na szczegóły

Gość gość
Ja sam ich nie znam, mogę sobie tylko wyobrażać.

Gość gość
To zapytaj jej. Pewnie chętnie Ci opowie. Albo podam Ci mejla niech napisze do mnie

Gość gość
Chyba żartujesz, nawet nie pytam jej o to, ona myśli że ja wiem tylko o przyjacielu a nie o nich dwóch.

Gość gość
Jak ją zapytasz to na bank się podnieci. Jest teraz?

Gość gość
No to piękny jest ten świat, myślałem że tylko ja nie mogę zaspokoić mojej 50 latki i co jakiś czas jedzie do hotelu się pieprzyć z jakimś facetem.