Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na początku była prawda

z jakich powodów kobietom odbija lub pada na dekiel

Polecane posty

Gość na początku była prawda

z wszelkiego rodzaju braków - faceta - seksu - pieniędzy - dziecka - ślubu - zaręczyn - własnego domu - makijażu - biżuterii - zakupów - PMS mógłbym tak wymieniać w nieskończoność

Gość gość
Tobie nie padło na dekiel bo masz go zryty od zawsze :p

Gość gość
Z powodu braku faceta? wy się naprawdę przeceniacie.

Gość gość
no, niestety, nie widziałem jeszcze kobiety hetero, żyjącej dłuższy czas bez faceta, której nie zaczęłoby odbijać. To niestety jest prawda i wcale nie chodzi o przerośnięte męskie ego

Gość gość
No i co z tego?

Gość gość
Gdybym miała do wyboru: mieć faceta idiotę albo nie mieć w ogóle, wybrałabym to drugie. Dlatego - spadaj. Nie wtrącaj się, nie obmawiaj, nie pytaj o wyjaśnienia na forum, bo ja też zacznę ci bruździć.

Gość gość
Robicie z kobiet takie które nie wytrzymują bez faceta ale prawda jest taka ze KAZDY potrzebuje miłości, facet tez gdy jest długo sam to tez jej szuka, tak jesteśmy zaprogramowani, to potrzeba każdego czlowieka (piramida potrzeb Maslowa- nie tylko kobiet się tyczy przecież). Tutaj niektórzy facec***isza jak to fajnie byc singlem, ze wtedy są szczęśliwi i nie potrzebują kobiet do życia- przez jakis czas faktycznie cieszą się singlostwem (podobnie jak kobiety)ale po dłuższym czasie zaczynacie szukać bratniej duszy nawet jeśli się nie przyznajecie, zaliczacie różne laski ale szukając tej jedynej. Gdyby tak nie było to na kafe nie byłoby tylu zdolowanych facetow którzy piszą ze żyć im się odechcirwa bo nigdy nie mieli dziewczyny, a juz nieraz takie tematu tu widziałam ;).

Gość gość
nie maja na kim się wyżyć to głupieją

Gość gość zza miedzy
Kobietom odbija na dekiel z powodu braku - WIDOWNI Kobieta musi mieć widownię. Kogoś, kto widzi, że się ubrała, widzi, że się nie ubrała, widzi, że czuje się oszukana, widzi, że cierpi, widzi, że sobie kupiła nową bluzkę, widzi, że nie ma się w co ubrać, widzi, że cierpi bo ma okres, widzi, że nie ma pieniędzy widzi, że ma pieniądze.. itd... Jak nie ma widowni, to im odbija na dekiel.

Gość gość
Nie lubisz kobiet i piszesz idiotyzmy.

Gość gość
gość zza miedzy dziś "Kobietom odbija na dekiel z powodu braku - WIDOWNI "- piszesz o mojej byłej koleżance, która m. in. ze mnie chciała zrobić taką widownię, a do tego frajerkę do usługiwania, robienia za tło itp. Ja jednak będąc kobietą nie potrzebuję takiej widowni, więc nie wszystkie są takie same.

Gość gość
baba bez bolca dostaje

Gość gość
Człowiek nie potrzebuje widowni tylko kogoś bliskiego, kto by go wspierał w ciężkich chwilach. Gdybym potrzebowała widowni, to bym tu wszystko o sobie pisała całymi dniami i nocami, tak jak debil autor tego tematu. A nie robię tego i nie zamierzam.

Gość gość
I uważaj sobie z tymi kpinami na temat cudzego cierpienia, bo dopadnie cię to samo co wyśmiewasz. Taka sprawiedliwość życiowa czy tam karma, jak kto woli to nazwać.

Gość gość
ogólnie wszystkim odbija samotnikom

Gość gość
są sytuacje, że człowiekowi "odbija", kiedy zrozumie, że związał się z nieodpowiednim człowiekiem, że nie był kochany, szanowany, doceniany za swoje uczucie, że zmarnował czas na kogoś prymitywnego, czasem z nałogami, nie znającego żadnych wartości na których opiera się miłość. O tym uczuciu Friedrich Nietzsche napisał: "To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca." Całkowicie się z nim zgadzam, a także, mam przekonanie, że kto nie szanuje drugiego człowieka, miłości nie może się po nim spodziewać. Miłego dnia! :D 🖐️

Gość gość
odbija po zdradzie meza

Gość gość
z jakich powodów kobietom odbija lub pada na dekiel & W psychologii to się nazywa przeniesienie.

Gość gość
nie mieszajmy do tego psychologii :P wystarczy poczytać tu kilka tematów i można z wrażenia i wszechobecnej wiedzy czyjejś, zmienić orientację :D 🖐️

Gość gość
Gratuluję źródeł. Nie myl wiedzy z informacją.

Gość gość
Sposoby manipulacji ludzkością przez Archontów - dualizm, władza pieniądza oraz zjawisko religii gdzie spośród wszystkich sposobów manipulacji ludzkością – zaszczepianie umysłom ludzkim ideologii religijnej jest najbardziej sukcesywną techniką. Mamy trzy główne religie na Ziemi: chrześcijaństwo, islam oraz judaizm. Dla wielu niewtajemniczonych mogłoby się wydawać, iż wszystkie te religie różnią się od siebie znacząco, jednak jest to mylne postrzeganie. Różnią się tak na prawdę mało znaczącymi szczegółami, które mają powodować w ludzkim umyśle iluzję wyboru. Wszystkie te główne religie łączy przede wszystkim jedna zasadnicza cecha. W każdej z nich istotą sprawującą władzę nad wszelkim stworzeniem jest MĘSKI bóg, który nie znosi sprzeciwu. Przewodnią rolę pełnią ZAWSZE mężczyźni (kapłani), natomiast kobiety zazwyczaj spychane są na dalszy plan – sprowadzane są do roli podrzędnej. Jest to związane z tym iż Jehowa nie znosi żeńskiej energii organicznej, która jest prawdziwym twórcą życia we wszechświecie i pragnie pokazać, że ją sobie podporządkował. Z tego powodu zniszczył równowagę i harmonię pomiędzy pierwiastkiem męskim oraz żeńskim na naszej planecie - uwięził energię żeńską planety.

Gość gość
Gdy wpadły w zwykły układ marketingowy i potrzebują miłości.Osłodzisz mi samotność- tak może nie wierzysz ale jestem sama.

Gość gość
Gdy wpadły w zwykły układ marketingowy i potrzebują miłości.Osłodzisz mi samotność- tak może nie wierzysz ale jestem sama.

Gość gość
Jeśli się wahasz spòjrz na to z jeszcze innej strony: zawsze hulały w nich niezdrowe sentymenty, przywiązane do wspomnień i historyjek.

Gość gość
Z powodu nieszcześliwej prawdziwej miłości i syfu tego świata który zaszkodził dwojgu kochającym sie ludziom !!

Gość gość
Może być tylko najzwyklejszy pretekst.

Gość gość
Gdy sobie nie radzą zaczynają pić i w ten sposób osuwają od siebie tę rozpacz.

Gość gość
Kobietom odbija jak maja za dobrze. W krajach islamskich zadna nie narzeka a.w.europie i usa tak mimo, ze maja znacznie lepiej i sa premiowane itd.

Gość gość
W krajach islamskich zadna nie narzeka wiesz, tam nawet faceci nie narzekaja, bo ci co narzekaja to zaraz ida do pierdla, w którym i bicie i tortury i gwałty na facetach to zupełnie normalna rzecz

Gość gość
a w polsce narzekaja?