Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jedne kobiety maja spore powodzenie a inne w ogóle?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie mam go zbyt wiele. W dodatku jestem typem, z którym mężczyźni nie chcą się żenić. Nie wiem, czemu. Jestem podobno ładna (choć teraz już niezbyt młoda, bo po 30-tce). Zaradna, odpowiedzialna, niegłupia. Pracuje, utrzymuje się sama, coś niecos odłożyłam. Mam hobby, nie „uwieszam się” na facecie, nie kontroluje przesadnie. Nie mam fochów. Staram się traktować innych, jak sama chciałabym być traktowana. Umiem gotować, jestem rodzinna, nie zrzędze. Wiadomo, ze samej sobie trudno ocenić własna osobę :) ale doprawdy nie umiem powiedzieć, czemu moi dotychczasowi wieloletni partnerzy nie chcieli się żenić ze mną. Nie wiem, czemu mój obecny (podobno żenić się chce) nie spieszy się do oświadczyn (jesteśmy blisko dwa lata razem, z góry mówię, ze nie chce naciskać). Tymczasem koleżanki zareczaly się po miesiącu, pół roku, roku znajomosci. Moja kuzynka ma już 3meza. Jaka magię te kobiety maja w sobie? Jak myślicie?

Gość gość
chcesz miec meza ktory zdradza z k****ami za 150 zl i nawet z facetami. taki jest wlasnie moj ojciec. niewyzyty pedryl/

Gość gość
Jesteś ładna i zgrabna? Chodzisz na szpilkach codziennie? Nie jesteś feministka? Jesteś uległa? JEDNA ODPOWIEDŹ "NIE " I ZOSTANIESZ SAMA.

Gość gość
a mojego starrego dymaja w kakao panowie. skonczy a hiv

Gość gość
Przecież większość mężatek nie chodzi codziennie na szpilkach, nie jest uległa, ma przynajmniej cześć poglądów feministycznych i sporo z nich ma niezbyt piękne figury.

Gość gość
Jak kobieta jest brzydka i glupia ale wpakuje sie facetowi do łózka to ma wzięcie. A jak kobieta jest ładna i inteligentna, ale NIE pakuje sie facetowi do łóżka to jest sama.

Gość gość
17:36 z tego co piszesz to świat i ludzie schodzą na psy to jest chore jakies

Gość gość
17:36 coś w tym jest mam podejrzenie, że te szybko działąjące w łózku dostają czego chcą

Gość gość
Odopowiedz jest dziecinnie prosta: bo jedne są atrakcyjne ( fizycznie i psychicznie), a inne są nieatrakcyjne

Gość gość
Faceci lubią idiotki i puszczalskie. I puszczalskie idiotki.

Gość gość
nie każda chce mieć faceta :P i miłość na siłę :D

Gość gość
Często kwestia nietrafienia albo jakieś blokady w towarzystwie

Gość gość
Ja mam powodzenie, ale nie uprawiałam z nikim seksu wiec po czasie uciekają. Myślę, ze trzeba być wesołą i szybko się oddawać facetowi oraz wymagać gwiaazdki z nieba. Ja się nie oddaję, nie jestem wymagająca zołzą, jestem nieśmiała i bardzo spokojna, mimo powodzenia jestem sama. Faceci mają coś takiego, ze na zone chcą kobietę, która od nich wymaga i uważa, że on jest szczęściarzem, ze ją ma. Seks i tyle.

Gość gość
Mężczyzna szuka w kobiecie przede wszystkim seksu. Najpierw sex i jeśli oprócz tego jest fajna to coś z tego będzie. Bez seksu nic nie będzie.

Gość gość
Właśnie miałam taka rozkminę, że 90% kobiet które sikaja z radości, że ktoś się im oświadczył osiągneły to usługami seksualnymi. Zryło mi to głowę. A gdzie tu miłosc? A potem biała suknia i udawanie, że on sie tak o mnie starał i tak mnie błagał o rękę w Paryżu bo taka wyjątkowa jestem :D

Gość gość
Ale dlaczego uważasz że to nie może być miłość. Że te dwie rzeczy nie mogą istnieć razem. Czy na końcu życia ważne będzie czy on się najpierw zakochał a później był sex czy odwrotnie. Myślę że nie. Dla faceta to są dwie różne rzeczy.

Gość gość
Nie wiem czego to kwestia u ciebie. Myślę że to nie jest kwestia powodzenia tylko trafienia na odpowiednią osobę po prostu. Jednym trafia się szybko drugim później albo wcale. To ogólnie jest kwestia szczęścia w tych sprawach. Kobiety się często doluja i szukają w sobie wad czy braków a to niekoniecznie musi tak być.

Gość gość
Brzydkie też mają powodzenie

Gość gość
Gdzie? :D:D