Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu mam kaszel szczególnie gdy się kłade oraz podczas kontaktu z zimnym powietrznem gdy jestem na dworze, wcześniej mialem bóle gardła a teraz mnie gardło nie boli ale czuje stan zapalny poniżej gardła i kaszel , nie mam gorączki, ogólnie moje samo poczucie jest dobre. To jest zapalenie oskrzeli?

Gość Cooliberek
Przy zapaleniu oskrzeli masz głuchy dudniący kaszel w piersiach cię często boli i masz podwyższona temperaturę ciała. Idź lepiej do lekarza nie pytaj się tutaj ludzi. Ciebie musi obdluchac lekarz a przez neta tego nie zrobisz

Gość Cooliberek
Bez głuchy

Gość gość
Bo ja czuje jakąś wydzieline i mam lekko ochrypły/lekko świszczący głos.

Gość gość
Z opisu mojego to bardziej wygląda na zapalenie oskrzeli vs zapalenie płuc vs zwykle przeziebienie?

Gość gość
Ogólnie ja się samodzielnie doleczałem biorąc cos na przeziebienie gardło, kaszel wiec pewnie dlatego mam takie słabe objawy tego. Tylko mnie bolało gardło od razy cos bralem tak samo z przeziebieniem.

Gość gość
Mogę też podpowiedzieć tę stronę z rankingiem na http://rankingtermometrow.pl/. Dobrze to jest wszystko pokazane, każdy termometr ma zdjęcie plus opis, do każdego można oddać głos i też widać ile osób zagłosowało na dany termometr.