Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona mi nie złożyła życzeń?

Polecane posty

Gość gość

Nie tak dawno mielismy spotkanie wigilijne w pracy, wiadomo życzenia i przytulanie. Ale podchodze do kolezanki co z nią miałem zawsze dobre relacje koleżenskie, składam jej życzenia czekam a ona... nic, na początku mnie to zszokowało (jak to a rok temu mi złożyła mysle se w myslach) ale zaraz potem ją przytuliłem. A kilkanascue minut pózniej rozmawiałem z nią jak zawsze o jakis bzdetach i było spoko rozmowa. O co tu chodzi? Pomóżcie mi zrozumiec tą reakcje???

Gość gość
Moze doznała paraliżu myslowego? Takie cos sie podobno kazdemu w zyciu choc raz zdarza...

Gość gość
Ciekawa sytuacja tez miałem podobną kobiety tak mają???

Gość gość
Nie, nie mają, mnie jako kobietę takie zachowanie na przykład dziwi :)

Gość gość
Ja identycznie miałam z facetem ;)

Gość gość
Byłam świadkiem gdy jedna osoba nie złożyła życzeń w święta drugiej z którą pracuje od 20 lat więc nie wiem o co ci chodzi :P

Gość gość
Jak dobrze przeczytacie temat to widac ze autorowi nie chodzi o to że ktoś o kimś zapomniał tylko z jakiegos nieznanego powodu tą dziewczyne nagle wmurowało i ... nic nie powiedziała, brawa dla autora że chociaz ją przytulił po takiej gafie z jej strony...

Gość gość
Nie sądzę że była to gafa, a umyślne zachowanie z jej strony... pytanie dlaczego

Gość gość
Dodam jako autor że dziwne jest też to że w normalnych koleżenskich rozmowach można z nią pożartować i zachowuje sie naturalnie, a np. ja pisze z wieloma osobami przez fb i czasami zdarza mi sie do niej napisac i tu aż mnie k...ca strzela bo ona to odp moze raz na 2 tygodnie a przeciez sie nie narzucam. napisze 2-3 razy w tygodniu cos i tyle, i to mimo ze niemal cały czas jest dostępna i dużo rzeczy publikuje..

Gość gość
Przerabiałam to samo z moją koleżanką i nie ukrywam, że czułam że niezbyt mnie lubi podczas gdy ja ją szczerze lubiłam... też miała takie swoje humory, to chyba taki typ człowieka i kwestia tego jak traktuje poszczególnych znajomych

Gość gość
*Mysle se w myslach". :-D

Gość gość
A własnie wydaje mi sie że ona cie bardzo lubi bo duzo dziewczyn tak robi ze udają niedostepne zeby sie facet bardziej starał o nie...

Gość gość
I dlatego życzeń nie złożyła? Bez przesady, można zgrywać niedostępną, ale nie zwalnia to ze zwykłej uprzejmości i grzeczności

Gość gość
I dalej się zgrywa w face to face jest milusia, al już np. zadzwonić do niej czy napisać to już widoczna jest olewka nawet jak udaje trochę kulturalną, olewka jest widoczna w odp. i uciekaniu od decyzji