Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Bravo", po 26 latach, znika z rynku!

Polecane posty

Gość gość

Ostatni numer tego dwutygodnika wyszedł 27-ego grudnia 2017 roku. Powodem zakończenia wydawania pisma była bardzo niska, w porównaniu do początków lat, sprzedaż. To smutna wiadomość, ponieważ, w jakimś sensie, kończy się pewna epoka... Internet, mimo swoich plusów, zagarnął kolejne pismo, które tworzyło światopoglądy wielu nastolatków... Dziś można mieć w zasięgu ręki informacje o wiele brutalniejsze od tych, które były drukowane w "Bravo"; nie trzeba wydawać prawie 3-ech złotych, by odwiedzać strony "+18"... Ba, nawet z domu nie trzeba wychodzić, by pójść do kiosku/sklepu... Posiadam prawie wszystkie numery od, bodajże, 1995 roku; skończyłam kupować "Bravo" po pośmiertnym dodatku specjalnym na temat Michaela Jacksona... Ilość plakatów, a nawet-naklejek, czy innych gadżetów mam niezliczoną... Smutno robi się na myśl, że wyrasta pokolenie zniewolonych i rozleniwionych przez internet... Że "dzisiejsze" dzieciaki kierują się innymi zasadami, wartościami... No, ale wszystko ma swój czas i wszystko kiedyś mija...

Gość gość
polecam gazety takie jak miłujcie sie, wydawane jest w 22 językach egzorcystę , któż jak bóg

Gość gość
"Podnoszę" Zainteresowanym tym tematem!

Gość gość
Ja kupowałam bravo w latach 80 w Holandii, bo u nas jeszcze nie było. I te plakaty...

Gość gość
No ale przylazłes tu aby obs/rac forum swoimi pierdami, bylo kupowac to by nie zbankrutowało cwelu:D