Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy jest PIS żyje nam się lepiej

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy rządzi PIS żyje nam się lepiej . Czy tylko ja tak mam ?

Gość gość
Szczegolnie jak widze te ceny w sklepach to na pewno

Gość gość
Oczywiście że tak, ale po co zakładasz kolejną prowokację?

Gość gość
Nie, my też tak mamy. Niecały rok rządów pisd był dla nas wystarczającym kopem motywacyjnym żeby w końcu wyjechać z kraju. Teraz pracujemy mniej, zarabiamy więcej i żyje nam się o wiele lepiej i lżej. I to wszystko dzięki pisdom, jakby nie ich rozwalanie kraju to na pewno byśmy się na wyjazd nie zdecydowali :)

Gość gość
Zdecydowanie. Ceny w sklepach takie ze dieta przymusowa od razu lepiej człowiek się czuje jak zrzucił te zbędne kilogramy.

Gość gość
Ja pisze serio . Dzięki 500 + dużo kobiet zrezygnowało z pracy , Nie ma ludzi do pracy i zarobki poszły w gore. Kolega ma sale zabaw i od kiedy jest 500 + interes kwitnie . Ludzie więcej kasy wydaja na dzieci . Kuzyn pracuje w policji i wreszcie mogą zrobić więcej niz za czasów PO . Dodam ze mam jedno dziecko wiec z 500 + nie korzystam . Moja mama i teściowa przeszły szybciej na emeryturę . Jak dla mnie same plusy :)

Gość gość
Boże debilka. Za 500 zł tak cię kupili? Poczekaj jak zupę z bez znieczulenia będzie ci rozrywalo bo PiS je zabrał poczekaj kochana a te 500 plus wyrzygasz.

Gość gość
Taaaaa. ..i co jeszcze?jakoś nie zauważam żeby było tak pięknie i cudownie.

Gość gość
"Dzięki 500 + dużo kobiet zrezygnowało z pracy" I wzrost bezrobocia to wg ciebie pozytyw??? :O

Gość gość
Jest spadek bezrobocia, ale to tak naprawdę żaden pozytyw.Są osoby które zrezygnowały z pracy, żeby załapać się na 500+,, ale pracują na czarno.Nie płacą więc podatków, które wpływają przecież do naszej wspólnej kasy tj. do budżetu.Do tego Państwo zadłuża się jak nigdy dotąd. Ceny w sklepach rosną i będą rosły.Nie wiem komu żyje się lepiej.Może wielodzietnej patologii, bo mają więcej kasy na przelew.Gdyby było tak super, to skąd się biorą Ci naprawdę biedni ludzie dla których robiono paczki na święta.Są też samotni emeryci którzy nie mają nikogo i za 1000- 1200 zł. muszą się utrzymać przez miesiąc.O nich nikt nie dba.

Gość gość
Ciemnoto!!!! Lepiej zyje sie jakims patologicznym rodzinom. A normalnym coraz gorzej.

Gość gość
Taa :D a dzisiejszy gorący news w polskich mediach jest taki że rząd PiS jednak " mocno rozważa" sprowadzanie tysięcy imigrantów z Bliskiego Wschodu do Polski - nazywają to "korytarze humanitarne" PO chociaż nie kłamało że chcą ich w Polsce . OJ będzie w kraju baaardzo wesoło ::( .By żyło się lepiej .

Gość gość
Mi żyje się lepiej, mam 3 dzieci i samych zasiłków 2 tysiące, męża pensja niemała, mało tego w tym roku dostaliśmy mieszkanie komunalne 70 m po remoncie, ją nie narzekam

Gość gość
Taa lepiej... A czy ktoś się zastanowił skąd oni biorą pieniądze na 500+? właśnie takiej patologii to żyje się lepiej a ja czy mój mąż czy inni ludzie muszą zapier****ć na te cała szajkę nierobów... Ceny w sklepach coraz wyższe,od nowego roku pewnie kolejne podwyżki,za prąd,wodę , śmieci... do lekarza czekasz dwa lata a teraz pewnie i że trzy po strajkach lekarzy... no normalnie raj ...

Gość gość
gość wczoraj hehe DEBILKO :) nie dostaje 500 + bo mam jedno dziecko ale nie boli mnie ze inni dostają . Dla mnie to dobrze wydane pieniądze . Niech inni maja lepiej . Tak cieszy mnie ze biedne rodziny czy patologiczne jak wy to piszecie maja lepiej . Bo te biedne dzieci tez potrzebują jedzenia , ubrania i zeszytów do szkoły . Tak ciesze sie ,ze dzięki 500 + wiele kobie zrezygnowało z pracy . Dzięki temu zarabiam duzo więcej niz 2 lata temu . Jak dla mnie wiecej plusów niz za czasów PO . ps nie glosowałam na PIS ale teraz zagłosuje :)))

Gość gość
12:52] Nikt ci nie broni głosować,ociemniały naród głosuje na coś co dostaje za darmo.Uświadomię cię,PiS ci nic nie dał i nie da,dają ludzie /naródpłacąc potężne podatki bo to by rozpłodowcom żyło się lepiej bo oni nie myślą głową a tym co mają w majtach. To co dostają to dostają od podatników tylko bezmózgowce nie mają o tym pojęcia.PO nie rozdawało bo zdawało sobie sprawę że nie bęa zadłużać państwa.Pomyśl :) co się stanie z tymi co to łapę wyciągali po gotowe aż tu nagle tych pieniędzy brakło? Szkoda słów, że żyjemy z tak prymitywnie myślącym ludem.

Gość gość
gość wczoraj I ok ale czym się chwalisz nierobie,że inni zapier....na wasze dogodności.Dzieci ci dorosną,kasa się skończy ty bez pracy bo bedziesz starą babą i co najwyżej oferta pracy w WC na centralnym ha ha ha

Gość gość
tez takie mam odczucie. mam 2 dzieci i dostaje 1000zl. zyje mi się fajnie :)

Gość gość
do czasu, przyjedzie taki dzień, że będziesz kwiczeć :)

Gość gość
15:48 co? Ha ha zarobki w górę dzięki ucieczce kobiet z pracy? Chyba w 5 sklepach na krzyż. To spowodowało tylko i wyłącznie większy napływ Ukraińców!

Gość gość
15:45 dokładnie. Dwa razy więcej, przy dwa razy większej liczbie godzin.

Gość gość Mehmet
Amin. :)