Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowuje się 53 latek

Polecane posty

Gość gość
Jak? Takiemu wszystko wolno

Gość gość
Oj kobieto ty chyba więcej sobie wyobrażasz niż faktycznie jest.

Gość gość
Piszesz że silni się a on tylko konia przyprowadza. Może to koń się silni? :D

Gość gość
Widać wyraźnie ze mu się podobam. On mnie też. Zastanawia mnie jak zyje, zachowuje się 53 latek?

Gość gość
nienormalnie

Gość gość zza miedzy
Jak sama przyznajesz, że jesteś roszczeniowa, to nie jest z Tobą tak źle. Zwykle ludzie naprawdę roszczeniowi sami widzą siebie jako osoby skromne.

Gość gość
Zauwazyłam po prostu ze na początku znajomości jestem trochę roszczeniowa, mówię czego chcę i po co przyszłam;) Jak bliżej jestem z kimś to juz inna bajka

Gość gość zza miedzy
No to idź do koniorza i wyłóż mu roszczeniowo czego oczekujesz. Regularność współżycia, pozycje, podział majątku, kto sprzata, kto gotuje, przydziel mu jakieś obowiązki i masz gotowe ... :-)

Gość gość
No właśnie nie chce tak, chce go poznać i zobzczyc co lubi jaki jest jaki sex lubi itd

Gość gość
Szuka stabilizacji

Gość gość zza miedzy
A Ty "Roszczeniowa" jaki lubisz seks? Na co koniorz może liczyć, a czego absolutnie się nie doczeka nawet ze zgaszonym światłem?

Gość gość
To co lubię jakoś nie ma teraz znaczeni, chciałabym poznać jego ciało, zobaczyć jak reaguje na mnie i na moje pieszczoty, otworzyć się na niego i coś wspólnie dla nas przyjemnego wybrac Wrrrr

Gość gość
brrr .. Ona 37 On 53 do czego to dochodzi :O

Gość gość
Najpierw spotykają się dusze w swoich potrzebach, a wiek to wiesz;)

Gość gość zza miedzy
A że tak zapytam...Mąż już wie o Waszym rozwodzie?

Gość gość
daj sobie spokój. Tez sie najarałam po rozwodzie na 53 latka, myslałam sobie powazny dojrzały odpowiedzialny człowiek. Do slubu było miło, sex przecietny ale nie to jest najwazniejsze. Po slubie sie zaczeło, kontrolowanie mnie non stop, ograniczanie mi kontaktu z przyjaciółkami, rodziną. A jak zaczełam sie buntowac to zaczał chlac. Poza tym podejscie do zycia juz zupełnie inne niz ja 14 lat młodsza, stary zgred. Ja sie rozwodze po 3 latach. Nie pakuj sie w to nie warto

Gość gość zza miedzy
...i jak się w stadninie seksu uczył to będzie to raczej nastawiłbym się ostry seks, ale za to nie będziesz długo cierpiała....

Gość gość zza miedzy
Eeee nie obrzydzaj jej koniorza, każdy jest inny, a 53 latek to czasem bardzo fajny jeszcze młody facet, chyba, że Roszczeniowa, chce kolejne dziecko.... Z takich związków się często rodzą dzieci z problemami zdrowotnymi.

Gość gość
A Ty zza między kolego ciekawe skąd wiesz jakie się dzieci rodzą z takich związków. Pewnie Panią domu żonie podczytujesz a potem chcesz zabłysnąć wiedza na kafeterii.

Gość gość
Jaka dyskusja się wywiązała pod moją nieobecność. Jeszcze mąż wie o rozwodzie, już długo nie mieszkamy razem. Z alkoholem problemu nie ma, wiem, bo dla mnie to bardzo ważne. Nie wiem czy można ograniczyć moje kontakty, są tak znikome, z rodziną prawie w ogóle, kolezanki z pracy i jedna przyjaciółka. Wątpię też czy pokuszę się na kolejne małżeństwo.

Gość gość
Taki jeden nie jest w moim typie ale ciągle mnie prześladuje jakby anioł jakiś zjawia się tam gdzie bywam myślę że ma koło 53 lat znam go zwidzenia ale jakby mu tak w głąb zajrzeć to może fajny gość.

Gość gość
Nie wolno ot tak przekreślać człowieka;/

Gość gość zza miedzy
Wiele bym dał, żeby było tak jak piszesz z tym podczytywaniem "Pani", niestety z znam dwójkę dzieci z bliskiego otoczenia z takimi problemami. Obaj ojcowie są po 50-tce.

Gość gość
Jak jest mężczyzna na poziomie to wymiecie młodzików jednym pierdem :P

Gość gość
To tylko w Polsce po 50 to dziady Za granicami Polski (Niemcy, Francja, Anglia) 50 latek to jak w Pl 40 latek albo i mlodszy a do tego jeszcze kasiasty, taki to może zaimponować kobiecie, a Wy Polskie dziady to tylko piwo i telewizja

Gość gość
Jak facet na poziomie to zachowuje się z klasą i będzie Tobie dobrze, prawdziwy mężczyzna w tym wieku bardziej doceni kobietę a jeśli kocha to już w ogóle

Gość gość
Wie czego chce jak jest przystojniak i bogaty to dlaczego nie? Jak biedak tzn jest nieudacznikiem wtedy wiej