Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd ludzie mają tyle kasy?Chłopak płacil dziś w banku 40 000 za rok studiów

Polecane posty

Gość gość

No byłam w szoku 240 000 za całe studia lekarskie. Gość ubrany z mamusią jak gwiazda. Gdzie tacy rodzice pracują? Byłam w szoku!!! Ja mam 2000 na miesiąc

Gość gość
na ulicy

Gość gość
Spodziewałam się tu takiej odp

Gość gość
Jest mnóstwo dobrze płatnych zawodów. Zawsze tez można kombinowac i otworzyc wlasny biznes

Gość gość
Na pewno dziecko lekarzy,bo w większości tacy dostają(czyt.po znajomości)się na te studia!Kogo jak kogo, ale ich stać.Nie chcą pracować z 80zł/h,a reszta plebsu ma tyrać za 10zł

Gość gość
czemu niby reszta plebsu ma tyrać za 10 zl? jak coś ci się nie podoba to wyjdź na ulice i protestuj przeciwko takim stawkom, ktoś ci broni? Każdy broni własnych interesów, lekarze walczą o siebie, informatycy o siebie, a ty kimkolwiek jesteś walcz za siebie. Nikt ci przecież tego nie zabrania.

Gość gość
Ja nie jestem lekarzem i nie tyram za 10 zł za godzinę

Gość takijedenfacet33
moze rodzice maja własna działaność ktora dobrze prosperuje to i maja kase. Znam sporo przedsiębiorców zarabiających 20-30 tys miesiecznie ..W brew pozorom sporo jest osób co tyle zarabiaja

Gość gość
dziwne, takie sprawy załatwia się przelewem. Tylko "patologia", wasze ulubione słowo, chodzi z większą ilością pieniędzy. Jak przyjdzie listonosz z rentą na głowę, albo beneficjenci 500+ Zamożne osoby nie szwendają się po bankach i pocztach, żeby stać w kolejkach, wolą w tym czasie zarabiać i inwestować ☺

Gość gość
Można przecież przelać kasę z konta w banku, na konto uczelni. Obrót bezgotówkowy, a nie chodzić z pieniędzmi w reklamówce. Internet służy nie tylko do pisania pierdół na forum

Gość gość
Ale oni właśnie przyszli do banku przelać, tylko chcieli potwierdzenie

Gość gość
zawsze mnie śmieszą ludzie, którzy oceniają innych wg własnego portfela.Ja mam 2 tys więc inni tez muszą tyle mieć bo jak ma więcej to jest zadziwiające.Albo przykładowo ja nie wyjeżdzam za granicę, mieszkam w domu u mamy, mama podaje mi jedzenie i nie rozumiem po co inni wyjeżdżają ,bo przecież w Polsce też jest praca.