Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic bratu i jego zonie z okazji pierwszej rocznicy slubu??co kupowalyscie

Polecane posty

Gość gość

brat z zona maja za miesiac pierwsza rocznice slubu.. swietuja ja sami ,bo wyjezdzają do kazimierza do urokliwego hoteliku jak myslicie co powinnam im kupic i czy musze cos kupowac? nie mam pojecia jak sie powinnam zachowac ,żeby nie wyjsc na jakiegos olewce. co wy dawalyscie z takiej okazji ?

Gość gość
Nic.Ja bym złożyła życzenia i tyle.Tym bardziej,że spędzają rocznicę sami.

Gość gość
Nic bym nie kupowała, nigdy ani u mnie ani u męża w rodzinie nie było takiego zwyczaju, tylko urodziny/imieniny, zależy co kto obchodzi. Co innego jak ktoś ma okrągłą rocznicę i robi imprezę dla bliskich. Złóż najwyżej życzenia.

Gość gość
A chcesz coś kupić? bo obowiązku nie ma, nas świadkowie zaprosili na kolację do restauracji, ale rodzina nie dawała prezentów. nie wiem jaki masz budżet, ale może bilety do teatru?

Gość gość
Nic. A jak koniecznie coś chcesz to może być wino czy inny alkohol z zeszłego roku z karteczkę otworzyć 2020 np. Może być puchar zabawny czy np kubki mąż i żona.

Gość gość
Pierwsza jest papierowa więc ładna kartka z życzeniami wystarczy

Gość gość
Nic nie kupuj. Wyślij smsa z życzeniami i styknie.

Gość gość
W moim otoczeniu nikt nie robi prezentów z takiej okazji. Oczywiście oprócz małżonków.

Gość gość
Jak to się mówi nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. Po co te prezenty, skoro wyjeżdżają to raczej mówili że rocznicę obchodzą tylko w swoim towarzystwie. Jeśli dostaną prezent będą się czuć zobowiązani chociażby do tego, żeby zaprosić na jakąś kawę.