Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poskromić dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Witam, Podoba mi się dziewczyna, śliczna, inteligentna, miła, zabawna no ideał, ale jest pewne ale, jest tak silna i pewna siebie że mnie to przeraża, chyba nie miała lekko w życiu, bo widać, ze wszystko sama, jak czegoś chce to nie ma możliwości, zebyvtego nie zdobyła, a że jest śliczna to mało, kto jej odmawia. Jak przebić się do niej zeby nie traktowała mnie i życia tak chłodno, potrzebuje to idę po to niepotrzebuhe to nawet nie patrzę? Jak ją zmiękczyc?

Gość gość
Okazać, że ci na niej autentycxnie zalezy, kropla drąży kamień.

Gość gość
Walka z taka nic nie da bo ona jest do niej przyzwyczajona i potraktuje cię jak przeciwnika. Raczej szczerość, naturalność i dobroć.

Gość gość
To że sie koło niej kręcę, zawsze jak ją widzę na uczelni to jestem blisko, to coś muszę przeczytac, zobaczyć Staram się zrobic dobre wrażenie pokazac ze jestem uczynny i mam dobre serce

Gość gość
Autorze ona już pewnie zawiodła się na mężczyznach i dlatego do niczego jej się nie przydasz. Swoją drogą na tobie prędzej czy później też się zawiedzie.

Gość gość
19.42 jakaś zazdrosna franca się wypowiada.

Gość gość
Jest bardzo nieufna i podejrzliwa, kiedyś chciałem zapłacić za jej kawę (stałem w kolejce za nią) to popatrzyła na mnie takim wzrokiem " czego chcesz w zamian?"

Gość gość
Najpierw przemysl czego od niej naprawdę chcesz. Jeśli jest taka jak piszesz,swoje przeszła,a nie jest wyrachowana suczka,potrzebne ci będzie naprawdę bardzo dużo czasu i cierpliwości. Jak ktoś napisał,kropla drąży skalę. Takie dziewczyny potrzebują pewności,że się nie zawiodła,że będą bezpieczne. Przygotuj się na to,że będzie ci ciężko.

Gość gość
19:45 no i miała rację, wydaje ci się że za 5 zł ona da ci poskromić swoją dupę?

Gość gość
Skoro wszystko sama to widać, ze zawiodła się nie tylko na mężczyznach ale i na bliskich także. Wątpię żeby się na Ciebie otworzyła

Gość gość
No wiadomo ze 5 zl to niewiele, chodziło o gest

Gość gość
ja też nikomu sobie nie pozwalam stawiać kawy czy obiadu, bo cholera wie czy taki facet potem sobie od razu nie pomyśli, że już mnie kupił i będzie oczekiwał czegoś w zamian. daj dziewczynie spokój.

Gość gość
gest to by był, jakbyś jej tę kawę przyniósł, a tak to nie jest żaden gest!

Gość gość
Ciężko się do niej zbliżyć, z kawą to była jedna z nielicznych możliwości. Idzie szybko, nie rozgląda się. Co ma załatwić to załatwi i zmyka

Gość gość
Wiesz co lubi? Może ma jakieś zainteresowania a Ty mógłbyś jej pomóc. Nie startuj od razu jak do panny,z którą chcesz być i ja zaliczyć. Ja swoją rok zdobywałem,a znałem wcześniej 2 lata:). Przeszła bardzo dużo,już w dzieciństwie. Była i jest nadal potwornie nieufna i gotowa zwiać . Pomagalem,rozmawiałem,ponawiałem. Byłem uparty,ale baaardzo delikatnie. Nie zawiodłem jej ani razu i nie zamierzam,jest wyjątkowa kobieta.

Gość gość
Gosc 20:20 Kiedy zaproponowałes randkę, na jaki etapie, po jakim czasie? Czekać aż ona zaproponuje?

Gość gość
Powiem ci cos, też taka byłam, studentka, wszystko sama, daząca do celu, złe dzieciństwo, dużo przeszlam ale szczęśliwa podobnie jak z tą twoją i pojawił się ktoś nie chciałam mu zaufac kosztowało mnie to dużo wysiłku. Początkowo dobroć potem niestety walke ze mna (dużo walczył zamiast zrozumieć że ja potrzebuje nie tego) i teraz mam duże problemy, zostawił mnie, ja się zakochałam, zaufalam i chciałam raz w zyciu żeby ktoś mi pomógł. Więc jeśli nie masz dobrych zamiarów to daj jej spokój bo możesz ją złamać ale tak że się nie podniesie długo.

Gość gość
Podoba mi się i mam dobre zamiary Jak ją widzę to sam chce być lepszy, myśl o niej mnie napędza fo robienia dobrego

Gość gość
a co ona robi takiego dobrego? i co ma w sobue czego inne nie maja?

Gość gość
Ona raczej nic sama nie zaproponuje. Ktos ci dobrze napisal nie startuj do niej jak do panny, bo cię spławi daj się lepiej poznać.

Gość gość
Ona jest inna, odstaje (pozytywnie) od reszty Patrzysz na nią i serce Ci mieknie a jednocześnie masz taką moc, ktora momentalnie rozgramia wszystkie słabości, to mnie motywuje na siłkę do nauki dawać notatki innym i takue drobne dobre uczynki ;)

Gość gość
Ta jasne notatki.

Gość gość
A co niby?

Gość gość
Jest taka jakby dojrzalsza, ciepła, miła a jednocześnie na dystans

Gość gość
Ja myślę, że znasz ją tylko z widzenia, ładna jest i mały ci dyga na jej widok. A reszta to już twoje fantazje. Daję głowę, że gdybyś jej wpadł w oko, to nie byłaby taka nieprzystępna. Ale możesz próbować, kręcić się koło niej, kobiety lubią wiernych giermków. Choć zazwyczaj i tak zdobywa je rycerz.

Gość gość
Ja też rycerzem mogę być Jakies konkrety?

Gość gość
Wiem co czuje, kreci mnie dziewczyna na Maxa,a obracam się w świecie i trochę wiedziałem, podobało mi sie wiele ale ta robi mega wrazenie Wizualnie ideał, niepozorna ale wszystko nna miejscu, włosy ladne, świeże, buzia zadbana i delikatny makijaż, zawsze stosownie ubrana, pachnąca albo ktoś ją tak dobrze wychował albo nauczyła się takuej powściągliwości sama

Gość gość
ale zakochanyyy no fajnie fajnie delikatnie i wytrwale,a tych bab zazdrosnych tu nie słuchaj

Gość gość
Od konca września jestem wokół niej, Zauważyłem, ze jak czasami gadam od rzeczy do kogoś kto stoi obok to ona się śmieje, tak rzadko to robi, więc cieszę się podwójnie że potrafię wywołać uśmiech na jej twarzy