Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poskromić dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
To ja z 20.20 Z czasem się ośmieliła ,zaczęła często żartować ,czułem że coś jest chociaż nie wiedziałem czy mam omamy ,czy nie:). Bardzo jednak chcialem,bo takich kobiet jak ona często się już nie spotyka. Ja zaprosiłem,wiedziałem już że uwielbia operę. Zapraszałem ja później regularnie i nie odmawiała,wiec wiedziałem że jest ok. Ale na początku,żeby ją podejść ,to była naprawdę ciężka praca. Rozmawiałem z nią,starałem się pod byle pretekstem pomoc,nawet tylko zaproponować. Nie wyskakiwałem z ciezkimi działami.

Gość gość
Wiem, że lubi książki, klasykę i cięższe

Gość gość
gość dziś co masz na myśli pisząc "takich kobiet jak ona"

Gość gość
Zostawić w spokoju

Gość gość
Nie chcę być czarnowidzem, ale może to być fatalne zauroczenie. Gdyby zasłony spadły mogło by okazać się, że nie jest ona taka "jedwabista" jak w Twoich imaginacjach.

Gość gość
A ja myślę że ona jeszcze ciekawsza przy blizszym poznaniu

Gość gość
Ryzyko to jest zawsze. Przy najbardziej otwartych i bezproblemowych,na 1 rzut oka przynajmniej,osobach. Jak ktoś boi się ryzyka to związki nie dla niego. Wtedy lepiej kupić sobie kota:). Takich już nie ma,bo jest kobietą na wymarciu. Pracuje,ma własne zdanie,ale jest niesamowicie ciepła i opiekuńcza. Ja nie muszę jej mówić często za dużo,bo ona mnie rozumie. Może to przez podobne doświadczenia. Swietnie gotuje:). Dba o mnie. Nie mam przy niej nacisków,pośpiechu,nie zgrywam sie na nic.

Gość gość
Autor się czai, kręci wokół lasi, a przyjdzie odwazniejszy to mu ją od razu zwinie sprzed nosa. Ile ja już to razy widziałam...

Gość gość
Tytuł tematu koliduje z tym co o niej napisałeś.Poskramiać to można złośnice:D

Gość gość
A oprócz tego jest uparta,wciąż nieufna niestety,ciężko jej bardzo rozmawiać o uczuciach. Raczej je okazuje

Gość gość
Autor miał zapewne na myśli zdobyć (łac. pecore coierit) :-D

Gość gość
No to jak trzeba się domyślać co autor miał na myśli to ja wole nie myśleć co on tam wymyśli, zeby ją zdobyć:D

Gość gość
Autor próbuje być romantykiem, ale romantycy wyginęli dawno temu jak mamuty. Jak ktoś już powiedział, przyjdzie byle burak, maczo, złapie za doopsko i będzie jego. Życie kolego, jesteśmy tylko zwierzętami.

Gość gość
Zaproś ją gdzieś

Gość gość
Zaproponuj kawę ale nie kupno kawy:). Koncert,spacer, waht ever. Ale bądź koleżeński ,nie spinaj się,nawet jeśli byś miał gadać głupoty. Niech ona wie,że nie chcesz jej właśnie łapać za dupsko i zaciagnac w krzaki. Jeśli już to wtedy gdy sama zechce. Nie przesadzaj w byciu kolega,ale nie traktuj jak laski do podbicia. Ktoś napisał,daj się poznać.