Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew Opolsk

gość od Kałbuca nie jestem bęcwałem będąc 2 razy na rynku we wro

Polecane posty

-cławiu pisałeś takie coś "pomijam fakt, że trzeba być wyjątkowym bęcwałem, żeby jeżdżąc "setki razy" być na rynku dwukrotnie. więc nie mam cienia wątpliwości, że o tym mieście nie wiesz NIC, masz jakieś chore kompleksy, swoją drogą ciekawe z jakiego powodu" xxx na rynku we Wrocławiu byłem dwukrotnie bo to tylko rynek i nie mam potrzeby jeździć na rynek mi dwa razy wystarczy taka jest prawda na rynku we Wrocławiu podobnie jak na rynku w Opolu Warszawie Krakowie nie ma nic dla mnie ciekawego w tym roku byłem na jarmarku Bożonarodzeniowym na rynku we Wrocławiu widziałem byłem chodziłem wzdłuż straganów i co? Jarmark jak jarmark dużo ludzi ja jeżdżąc do Wrocławia odwiedzam miejsca które lubię a nie których nie lubię bądź mnie nie interesują ps ja też mieszkam na Dolnym Śląsku bo Namysłów jest na Dolnym Śląsku mimo że to województwo Opolskie i Namysłów jest historycznie związany z Wrocławiem

na rynku we Wrocławiu byłem dwukrotnie bo to tylko rynek i nie mam potrzeby jeździć na rynek mi dwa razy wystarczy taka jest prawda na rynku we Wrocławiu podobnie jak na rynku w Opolu Warszawie Krakowie nie ma nic dla mnie ciekawego w tym roku byłem na jarmarku Bożonarodzeniowym na rynku we Wrocławiu widziałem byłem chodziłem wzdłuż straganów i co? Jarmark jak jarmark dużo ludzi ja jeżdżąc do Wrocławia odwiedzam miejsca które lubię a nie których nie lubię bądź mnie nie interesują ps ja też mieszkam na Dolnym Śląsku bo Namysłów jest na Dolnym Śląsku mimo że to województwo Opolskie i Namysłów jest historycznie związany z Wrocławiem

Gość Namysłów wojew opolsk
w tylu miejscach byłem we wrocławiu byłem dwa razy na rynku we Wrocławiu byłem dużo razy w zoo nawet w przedszkolu i podstawówce byłem w zoo we wrocku czyli nim powstało Afrykarium oraz w Afrykarium dwa razy raz świeżo po otwarciu a raz teraz w listopadzie ,we Wrocławiu byłem też na ostrowie tumskim ,w wieżowcu Sky Tower znam Nadodrze Psie Pole byłem w ogrodzie japońskim i w ogrodzie botanicznym panoramie racławickiej byłem w teatrach operetce we wrocławiu na szkolnych wycieczkach itd

Próbuję sobie przypomnieć gdzie jeszcze byłem w turystyczno - atrakcyjnych miejscach we Wrocławiu coś mi chyba umknęło jak sobie przypomnę to napisze muszę chyba moje zdjęcia sobie przeglądnąć z tych miejsc matka mi robiła zdjęcia coś sobie przypomnę:)

Aha pływałem też statkiem po Odrze w hali stulecia na przeciwko zoo na targach turystycznych byłem i jeszcze idąc na rynek przechodziłem w tym roku koło Narodowego Forum Muzyki (ładny nowoczesny budynek) a auto parkowaliśmy blisko rynku na parkingu koło sądu na Świebodzkiej i szliśmy na pieszo na rynek to było w tym roku a kilka lat temu idąc na rynek szedłem jakoś inaczej koło jakiegoś więzienia czy coś

Gość gość
zatkało mnie :D czuję się taka onieśmielona :classic_cool: :D