Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość

Polecane posty

Gość gość

Witam , ja mam 21 lat moj narzeczony 27 ,chcielismy wyjechac za granice do pracy , umowa mi sie konczy w pracy ,jego tez nic tu nie trzyma ,nagle zmienil zdanie i nie chce wyjechac , powiedzial ze juz postanowil i chce zostac w polsce ,jak go moge namowic ?? Nie wiem co robic pomozcie ,dodam ze do tej pory mieszkal z rodzicami ,moze to wygoda i przyzwyczajenie ??

Gość gość
A Pytalas, dlaczego chce zostać w Polsce? Przecież za granica raczej więcej zarobicie... Cos musiało wpłynąć na jego nagla zmiane decyzji... Możliwe, ze to jakąś inna kobieta ktora niedawno poznał.

Gość gość
Ogólnie moj narzeczony jest organista ,chcial rezygnowac poniewaz wiele razy nie mogl dogadac sie ze swoim szefem, czy inna kobieta? Wątpie ,widzimy sie codziennie ,nawet nie mialby kiedy mnie zdradzac , wydaje mi sie ze jego rodzina i szef maja na niego taki wplyw , i to ze zawsze byl w domu , nigdy sam nie moeszkal ,moze poprostu swoje lata ma ,a nie dorósł jeszcze do pewnych spraw

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on myśli co czuje,czy macie jakąś wspólną przyszłość, czy zmieni zdanie i uda Wam się wyjecha, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale ja wiem co on czuje ,i wiem ze chce spedzic ze mna przyszlosc poniewaz mowil mi to juz nie raz ,a pozatym to czuje , jestesmy ze soba 4 lata ,ja bylam jeszcze gowniarą jak zaczelismy byc razem ,on juz dorosly facet ,mogl wybrac inna ,ale wolal mnie ,takze wiem napewno ze mnie kocha ,tylko problem jest taki jak mam go namowic na ten wyjazd ,nie wiem ...czy on jeszcze nie dorosl czy jak

Gość gośćorganista
Pieniądze to nie wszystko, chcesz jechać i szukać ch do d u tych poyebów to jedź, ja zostaję :-)