Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chodzi do zboru

Polecane posty

Gość gość

Poznałam dziewczynę, super mi się z nią rozmawia, nigdy z nikim nie czułam sie tak dobrze. Ostatnio zorientowałam się, ze chodzi do zboru Tzn jest świadkiem jehowy?

Gość gość
Moja koleżanka ze zboru pracuje jako ekspedientka. Właśnie wróciłem z centrum handlowego. Jestem poruszony tym, jak przedziwnie potraktowała mnie ta kolezanka w salonie gdzie pracuje. Poszedłem obejrzeć (chcąc kupić) złoty medalik i miałem ze sobą własny złoty łańcuszek, by dopasować do niego poszukiwaną przywieszkę. Gdy wszedłem do salonu było parę osób, więc musiałem chwilę poczekać, aż je obsłuży. Mimo wszystko nie zrezygnowałem, bo dziś promocja. Gdy wreszcie była moja kolejka doszedłem do lady. Mówiąc co chcę kupić automatycznie, ale dyskretnie zmierzyłem wzrokiem koleżankę. Bardzo zgrabna, młoda szatynka, w obcisłej małej czarnej. W zborze miala luzna sukienke i dlugi sweter. Jak wyjęła tackę z przywieszkami to stanęła w sposób jakby chciała jedną nogą opleść drugą nogę i wychyliła jedno biodro. Muszę przyznać, że miała niezłą figurę. Gdy znalazłem dość ciekawy medalik powiedziałem, że poszukam w torbie mój łańcuszek, żeby przymierzyć. Powiedziała "dobrze, oczywiście" ale po chwili też zaczęła się dziwnie zachowywać. Medalik położyła na miejsce i powiedziała, że przeprasza, ale teraz poprosi mnie do wyjścia i wzięła do ręki klucz. Nikogo więcej nie było w tym momencie w salonie. Mówiłem jej dalej o łańcuszku i ona utrzymywała ze mną dalej kontakt wzrokowy, ale jakby nie słuchała co mówię. Idąc podciągnęła palcami sukienkę troszeczkę wyżej. Zazwyczaj dziewczyny idąc zsuwają sobie materiał sukienki w dół, a tu odwrotnie. Wyszliśmy i przekręciła kluczyk w zamku zamykającym roletę. Gdy roleta się opuszczała dziewczyna trzymając kluczyk ukucnęła na momencik przodem do mnie w taki sposób, że z łatwością mogłem dostrzec jej majtki okryte ciemnymi rajstopami. I zaraz wstała i gdzieś poszła trzymając w rękach rant sukienki. Jak myślicie, dlaczego ekspedientka tak dziwnie mnie potraktowała, uniemożliwiając czy utrudniając mi zakup? Co Waszym zdaniem oznaczały te niejednoznaczne gesty i czynności? Czy to moja obecność je spowodowała?

Gość dfd44545645
Sekciarza po jednym lub po drugim upomnieniu wystrzegaj się, wiedząc, że człowiek taki jest przewrotny i grzeszny, przy czym sam na siebie wydaje wyrok.

Gość gość
To ona jest w sekcie? Co mi grozi?

Gość gość
Co z tym zborem?

Gość gość
Nigdy nie byłam ale to taka sama porażka jak kościół

Gość gość
jaka porazka to kk to nie cyrk lub teatr msza to droga krzyżowa i taka jest odprawiana od 2 tys z przeróbkami Medytacja o Najświętszej Ofierze Mszy Świętej. porównanie mszy do drogi krzyżowej urywki z pasji https://www.youtube.com/watch?v=FISRsefblRE

Gość gość
tutaj macie bajke zeby zrozumiec co sie dzieje podczas mszy na podstawie objawię mistyków została zrobiona ta bajka bo podczas mszy sa nasi zmarli z rodziny i nasi aniołowie Największy z Cudów https://www.youtube.com/watch?v=_muLX4eoveE

Gość gość
Matko jakas Ty nawiedzona z filmami