Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1634

Czy są jakiekolwiek szanse na ciążę?

Polecane posty

Gość Kuba1634

Witam. Zacznę od tego, że miesiączka mojej partnerki zaczęła się 8-9 dni temu, a skończyła 3 dni temu. Dziś, podczas pieszczot, dotknąłem końcówką penisa jej wejścia do pochwy (załóżmy że margines jest taki, że wsunąłem go na 2 centymetry, ale to raczej niemożliwe). Na penisie mógł być płyn preejakulacyjny. Samo zbliżenie trwało maksymalnie 10 sekund, a po tym partnerka poszła się przemyć wodą z mydłem(ruchem wygraniającym). Czy jest jakakolwiek szansa ciąży? Co jeśli ewentualnie podczas podmywania niechcący "wepchnęła" preejakulat głębiej? I czy gdyby moja partnerka miała dni płodne, szansa na ciążę by istniała? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość gość
Niemożliwe, żeby odrazu po miesiaczce miała dni płodne, więc raczej nie

Gość Kuba1634
Raczej w ogóle nie ma szans? Czy racZej nie jest?

Gość gość
A po cholere tak się bawicie a potem panika?

Gość gość
A co do rzeczy ma ze umyla się mydlem? Ile ty masz lat?

Gość gość
Każde zbliżenie niesie ze sobą ryzyko ciąży.

Gość Kuba 1634
Hmm, piszę że umyła się wodą z mydłem może dlatego, że umyła się wodą z mydłem? Po co mam pisać że samą wodą, skoro akurat wybrała wodę z mydłem, co? Mam 17 lat. Do drugiej odpowiedzi: Tak każda jazda samochodem może grozić wypadkiem. Zależy od tego wiele czynników, np to gdzie jedziemy, jak umiemy prowadzić, z jaką prędkością, czy jesteśmy trzeźwi itd.. dlatego też napisałem ten post Mogę dodać, że poszła się umyć po kilku, kilkunastu minutach po tym, a potem wygrała się ręcznikiem.

Gość gość
Gówniarzu jeśli doszlo do zbliżenia i sperma albo preejakulat dostal sie do pochwy to nie ma nic do rzeczy ze dziewczyna umyla sie woda z mydlem albo samą woda, i jeszcze piszesz ze zrobila to ruchem wygarniajacym i moze wygarnela plemniki?, ktoś co pisze takie bzdury to chyba ma 15lat ,jak chcesz uprawiać sex to sie doucz i zadbaj o zabezpieczenie bo zmarnujesz dziewczynie życie

Gość Kuba1634
Żal mi pani

Gość gość
A mi żal autora który mysli ze woda z mydlem usuwa plemniki, nic dodać nic ująć.

Gość gość
Dokładnie jak plemnik przedostał sie do pochwy to nie pomoże nawet ruch wygarniający, to nie piasek ze można przygarniać w jedna i druga stronę.

Gość gość
Przy króciutkich cyklach jest możliwe, że dziewczyna ma dni płodne. Ale przy takiej zabawie szanse na ciąże są mniejsze, niż na to, że w tym tygodniu wygrasz szóstkę w lotto.

Gość Kuba1634
W sensie przy takiej zabawie, nawet wtedy, gdyby dziewczyna miała dni płodne?

Gość gość
Debilem jesteś

Gość Ty też cieciu
Ty też cieciu ;)

Sa metody płukania. Wydaje mi sie ze jeżeli było choć troszkę preejakulatu, i znalazł sie na te dwa cm w pochwie to przy rozcieńczeniu z woda, nią maja szans dotrzeć. Poza tym jak ktoś napisał, ze nie ma wpływu płukanie, i to nie ważne czy z mydłem czy bez, chodzi o samo płukanie. To w ciągu 15 minut, te plemniki na pewno nie zdarzyły dopłynąć gdziekolwiek, przesunęły sie moze o 1 cm.

Gość gość
Kiedyś dziewczyny w takiej sytuacji robiły dopochwową lewatywę wodą z octem i czasem pomagało.