Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester Poznań

Polecane posty

Gość gość

Halo halo ! Zamierzam wybrać się sama do Poznania w sylwestrową noc ktoś coś poleci ciekawego ? Gdzie znajde jakiś tani nocleg?

Gość gość
Teraz to już taniego nie znajdziesz.

Gość gość
Tak do 300 zł za noc ?

Gość gość
A jakaś miejscówka do potanczenia? Chce wyjść gdzieś sama bez znajomych to pomyślałam o Poznaniu. Dobre połączenie pkp z łodzi :)

Gość gość
chyba sobie zartujesz? Sama jedziesz i to do poznania? Na co? Ja mieszkam w Poznaniu, mam 8 minut tramwajem do centrum, i w sylwestra to jak sądze nawet mi sie nie bedzie chciało nosa wystawic .. maja byc jakies mdle koncerty kapeli których nikt nie zna na placu wolnosci, a potem niby mega pokaz fajerwerków... kogo w ogóle jeszcze ekscytuja fajerwerki? Bo moim zdaniem to rozrywka dobra na 19 wiek

Gość to jeden na milion
po kiego hooja wogóle "świętować" jakiś durny nowy rok? to tylko wymyślona data na wymyślonym kalendarzu, nic takiego jak rok nie istnieje, ale bezmózgi co kilka sezonów ten sam idiotyzm wyczyniają i uchlewają mordy do upadłego, dzicz i tępota

Gość to jeden na milion
po kiego hooja wogóle "świętować" jakiś durny nowy rok? to tylko wymyślona data na wymyślonym kalendarzu, nic takiego jak rok nie istnieje, ale bezmózgi co kilka sezonów ten sam idiotyzm wyczyniają i uchlewają mordy do upadłego, dzicz i tępota