Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam szmaty, która będzie ujeżdżać kootasa na Sylwestra

Polecane posty

Gość gość

i może zaciąży? hmmm

Gość gość
pewnie pare planuje ujeżdżanie na sylwestra. w zasadzie to chyba ciekawsze niz obslinianie sie z psiapsiółkami. ja tam nie wiem. gorzej jak to kwestia ambicjonalna

Gość gość
ale jezeli mógłbym cos podpowiedziec to synchronizacja wspónego orgazmu z 12 biciem...dzwonu...mogłaby byc ciekawym treningiem współpracy partnerskiej. trzeba wziac pod uwagę że czynnik czasu będzie wpływał stresująco i negatywnie na osiągnięcie celu dlatego szczególnie po kilku głebszych nalezałoby poklepac rumaka przed skokiem na przeszkode

Gość gość
kobitka jak juz mokra to tam może sciemnić nawet. dlatego w tym starym roku okażcie łaske swym mniej zdolnym partnerom i nawet jak nie dojdziecie to troche postekajcie. zwrócisie wam to z nawiązką w roku przyszłym. albo i nie jezeli to partner jedynie na sylwestra...

Gość gość
męzczyznom, którzy nie mają zaufania do partnerek proponuje podłaczyc im wariograf do sutków i skupic sie na analizie wykresów

Gość gość
ewentualnie nie do sutkow....tylko do 😭 chyba sie najepe

Gość gość
nie załujcie sobie zamieńcie te głupie przyssawki na miedziane żabki do zasłon.... i szczęsliwego nowego roku

Gość ja_Dyzio
marzenia się spełniają i być może po sylwestrowej zabawie wiele kobiet będzie uszczęśliwionych i zadowolonych a nad ranem wypowie magiczne słowa, że w końcu się znalazł ten jeden-jedyny oczekiwany od wielu lat , który tak vagine złoił kindybałem, że nie mogę chodzić a łajdaczka potrzebuje jeszcze kindybała !

Gość gość
sylwester bez kootasa to sylwester stracony

Gość beeerlin na sylwka
po kootasa do Berlina, tam ahmedy mają macać i gw/ałcić wszystkie bez opasek, nawet starym rurom przepchają otworki

Gość kootas w kieszeni
ciekawe ile szmat złapie naprutego debila na roohanie i ciąże, i tym sposobem ustrzeli sobie jelenia który potem przez naście lat będzie na nie musiał robić

Gość gość
Zajmij się swoją brzydką prawniczką, bo jeszcze ci się przyda, jeśli masz coś na sumieniu.