Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0989

Przenoszenie plemników

Polecane posty

Gość gość0989

Witam. Krótko o mnie mam 19 lat. Jestem niedoświadczony dlatego zanim rozpoczne blizsze kontakty z dziewczyna chcialbym sie wszystkiego co mnie interesuje dowiedzieć Bardzo prosze o powagę Pytanie: Czy jeśli dostanę wytrysku będąc w spodniach i majtkach w trakcie gdy moje dziewczna będąc tylko w majtkach siedzi mi na kroku to jest możliwość aby plemniki w niesamowity sposób przedostały sie do pochwy. Czy istnieje ryzyko zaplodnienia czy jest równe 0% prosze o zachowanie powagi poniewaz czytslem mnostwo artykułów i nie spotkalem sie z normalna jednoznaczna odpowiedzią

Gość gość
prawdopodobieństwo zbliżone do 0

Gość gość
Jezeli jest wytrysk i dni plodne, to uwierz jeden mikroskopijny degenerat moze narobic zamieszania. Prawdopodobienstwo takie jak to ze Twoja Panne nawiedzi Duch Swiety i znow bedzie niepokalane, ale jednak jest!

Gość gość
oczywiście, że istnieje prawdopodobieństwo jak wiadomo, plemniki to wyjątkowo szczwane i przekorne besteie. im bardziej im utrudniać tym bardziej się starają. dla nich takie przeciskanie się przez warstwy tkaniny to wymarzony tor przeszkód, wtedy nabierają dopiero witalności i machając szalenie ogonkami przepływają, wiedzione rybim zapachem do najbliżej pochwy, by zapłodnić oczekujące jajeczko!!!

Gość gość
6:07 ale zes to poetycko opisal... a ten " rybi zapach" kwinteseja kunsztu artysty, pisalesas moze jakies ksiazki, opowiadania?

Gość gość
tak, publikuję pod pseudonimem E. Cherezińska :D :D :D grafomanię mam w genach :classic_cool:

Gość gość
O masz, ktos taki istnieje :x Chociaz :x na pierwszy rzut oka to nazwisko jakos sie z Herezja kojarzy.. wiec i hejt przem mysl przechodzi.. darmowe wi fi to jednak cud ... masz gdziez ten watek rozwiniety o tych rybach, chetnie sie zglebie ;)

Gość gość0989
Jeśli istnieje prawdopodobienstwo to chyba to wszystko jest chore poniewaz równie dobrze mogę ją zaplodnic podczas wspolnego spania w nocy

Gość gość
No i dlatego powinieneś cały czas nosić prezerwatywę albo założyć gumowe majtki. OMG logiczne że tak nie zajdzie w ciążę o ile nie wsadzić sobie twoich zaspermionych ubrań do pochwy.

Gość gość
Nie ma takiej opcji zeby zaszła w ciaze.

Gość gość0989
Dzięki wielkie za odpowiedz dla mnie to też było absurdem chociaz sialo lekki zamęt w mojej głowie

Gość gość
W twojej głowie lekki zamęt sieje brak mózgu