Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie jade na sylwestera w PL, nie macie takiego za granicą

Polecane posty

Gość gość

wlasnie jedziemy z zona do Zakopanego , odwiedzimy Dolną Równie Krupową gdzie wystapi Maryla Rodowicz i zespół Bayer Full, potem beda piekne fajerwerki , no gdzie macie takie imprezy w uk osrusy?

Gość gość
W Londynie sa jedne z najpiekniejszych pokazow sztucznych ogni NA SWIECIE. Do tego imprezy w klubach i pubach. A ty osrus stoj pod scena na mrozie albo w brei jak typowy golod***ec. Pa, pa.

Gość gość
Taaa najpiekniejsze w londynie z ciapatymi, chyba na leb upadles cwelu.

Gość gość
Akurat sylwester jest piękniejszy w innych krajach... wigilia to nasza tradycja, nigdzie nie można jej spędzić tak jak u nas. Ale sylwester np. w Paryżu czy w Amsterdamie - to jest coś... A Maryla hm... co kto lubi...

Gość gość
Haha super Januszu ksenofobie. Cieszymy się twoim sylwestrem.

Gość gość
O nieee...a ja głupia sylwestra spędzę w dziurze zwanej Nowy York :( oczywiście będę zazdrościć i o północy pomyślę o tobie i twoim nowym roku pachnącym owczym serem :)

Gość gość
A w jakim hotelu macie pokój, żeby po sylwestrze odpocząć? Daleko od Krupówek? Przywiozłam z Kolonii Jegermeistra i nie mam z kim wypić. Może wypijemy po imprezie razem? Ja mam nocleg w Rysach, bo jak się pracuje za granicą, to w zasadzie na każdy hotel w Polsce cię stać.

Gość gość
^^ on pewnie w namiocie z żonką koczuje a ty tu się pytasz o hotel ;)

Gość gość
sylwester w paryzu czy amsterdamie to ZERO tradycji tylko uchewanie ryja w tamtejszych pabach tysiace ciapatych molestujacych kobiety na festynach, takie wygladaja wasze imprezy na wygnaniu buahahhahaha

Gość gość
Ooo to teraz weź jeszcze napisz, że sylwester to staropolska tradycja ;) i nigdzie na świecie nikt nie świętuje sylwestra, tylko w PL. No weź napisz, będzie zabawnie.

Gość gość
Nie klikac wirus !!!

Gość gość
gość wczoraj Nowy York to faktycznie dziura, syf i mogiła, tam jest dwa razy więcej szczurów niż ludzi, szczury wielkości kotów biegają w biały dzień po ulicach nawet w centrum, nie ma się czym podniecać biedoto umysłowa

Gość gość
Kazdy sylwester spedzony poza PL to wywalenie kasy w błoto, u nas mamy wszystko tanio i bez tysiecy ciaptych abduli

Gość gość
I nie ksenofobie tylko patrioto głupia swinio:D naucz sie pojec

Gość gość
Kocham Was ! Jestescie zabawni . Ja jutro pracuje caly dzien , jak wroce to zdaze tylko wziasc prysznic przed polnoca . Potem samotnie otworze winko . Mieszkam na Czarnuchowie i tutaj " uchodzcy " wojenni co roku w sylwestra urzadzaja mi 3 wojne swiatowa . Nawet rozwazam czy nie zostac w pracy bo sie boje ..

Gość gość
Dlatego zapraszamy do PL u nas nie ma problemu z czarnuchami. W PL kazdy ciapaty zna swoje miejsce a jak nie to mu polski patriota przypomni szybko 🖐️

Gość gość
gość dziś Londyn czy Paryż???

Gość gość
1:20 Gowniaka do młodzieży wszechpolskiej już zapisałes? A dres z orlem na sylwestra wyprasowales, nosaczu sundajski? Jeszcze nie zapomnij kupić szampana o jakże wdzięcznej nazwie miszel prosto od naszych sąsiadów ze wschodu.

Gość gość
05.14 Arabia szwedzka .

Gość gość
Bueheheh sylwestrem sie podniecaja tepaki

Gość gość
00:45 Jak się nochala zza płotu swojej wsi nie wychyliło to się nie wypowiada ;) widać za dużo się naagladales tv. No, ale pewnie cię nie stać żeby przekroczyć granicę kraju albo bys narobił w gacie jakbys miał się porozumieć w innym języku. :) Nie martw się, to normalne jak się jest polskim burakiem.

Gość gość
Zagranica ma syf u siebie i ciapatych dlatego tak chca zniszczyc polske i nam zazdroszcza pieknych krajobrazow pysznego jedzenia ktore juz nie maja u siebie

Gość gość
^^ się nie osraj ze szczęścia ;) nie ma bardziej monotonnego i zacofanego kraju w Europie niezwykle pl. Prostakom to pasuje, na szczęście niedługo wymrzecie.

Gość gość
Czarnuchowo? arabia szwedzka/ ciapaci? masakra ale z Was ograniczeni umysłowo rasiści!!!!!!!!! i nie - nie mam kolorowego męża. ale jestem osoba tolerancyjną i otwartą..... pozdrawiam z Edynburga

Gość gość
A ja będę na Rynku Krakowskim, będzie hejnał o 12-tej. Mówi wam to coś?

Gość gość
Nie, nie mówi. Może dlatego, że nie lubię spędów i Krakowa.

Gość gość
gość dziś haha, chciało by się, niestety zmartwie cię bo byłem w ponad 20 krajach, w 5 mieszkałem ponad rok ciągiem, teraz w innym kraju jestem ponad 10 lat, władam 3 językami dosyć dobrze, i w kilku się "dogadam", więc się nie posraj ze swoim zapyziałym szambem zwanym New York, bo tam oprócz szczurów nie ma nic ciekawego dla nawet średnio inteligętnej małpy

Gość gość
gość dziś 05.14 Arabia szwedzka . Zgłoś to przesrane, współczuje, może czas stamtąd się zmywać

Gość czarne koorfy
gość dziś pomieszkaj troche z ciapatymi i innymi bambusami to się zrobisz rasistka taka sama jak oni buehehehe