Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24lata a już 4 rok sylwestra spędzam samotnie

Polecane posty

jak profesora nie widać to po co studiować ?? z adiunktami lepiej się zadawać. i zadna ta informacja nie jest w inny sposób niz na facebooku dostepna. Taaa Profesorowie nie chełpia sie kiedy będzie pogrom na sesji kiedy beda poprawki na zajęciach ??

to trochę kiepski ten kolega 2 dziewczyny, które sa na kązde zawołanie i nie zaprosił cos nie tak...

Gość gość
Cześć tez tak miałam. Marne pocieszenie ale zmieniło się to w sylwestra jak miałam 27 lat wtedy poszłam na sylwestra w ciemno z moim obecnym mężem i się zaczelo. Mam 32 lata i od 5 lat bawimy się w tym samym towarzystwie. Juz od rana przygotowuje sylwestra, a dzieci do dziadków :) głową do góry, jesteś jeszcze młoda!

Gość gość
widać że o studiach nie masz pojęcia :D

Gość gość
jeżeli studiowanie polega na kontakcie z pomagirami zamiast ze zródłem to moze i faktycznie sie nie znam

Gość gość
Ja Sylwestra spędzam z rodzicami i siostrą. Znajomych mam mało. 22 lata. Też odczuwam samotność. :( A co do Facebooka, to syf totalny - g****o, które jest współodpowiedzialne za rozpad relacji międzyludzkich, a nowa opcja na tym portalu - "Odpowiedz na pytanie, aby inni mogli Cię lepiej poznać", jest tego najlepszym przykładem...

Gość gość
chętnie zapoznam samotna duszę do rozmowy i nie tylko