Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24lata a już 4 rok sylwestra spędzam samotnie

Polecane posty

Gość gość

wtedy jem, pije i płaczę cała noc :(

Gość gość
Beznadzieja

Gość gość
OO TO KIESPKJO JAK TAK zawsze można sie zapoznac z kimś nowy, i zawsze milej minie czas

Gość gość
Nikt nie chce ze mną się zadawać :(

Gość gość
moze mnie zainteresujesz ... zobaczymy

Gość gość
No raczej nie

Gość gość
to przyszłas sie pouzalac czy cos zmienic ??

brokeninside87 dziś smutasku, przytulamsmutas.gif a Tajk jak zwykle chodzi i molestuje wszystkich

Gość gość
Poużalac :( bo co mi może pomóc internetowy gość? Tylko problemy same ewentualnie

Gość gość
poki nie spróbujesz niczego sie nie dowiesz a tak powtyórzysz tylko koszmar z poprzednich lat

Gość gość
No ok, to co mam robić?

Gość gość
Ile latek?

a Tajk jak zwykle chodzi i molestuje wszystkich x smutas.gif to nie tak, złośliwy kurczaczku! po pierwsze nie złosliwy a po drugie nie kurczak. To chodzisz i molestujesz a to podrap a to przytul etc

Gość gość
no jakiś namiar na siebie pozstawa najlepiej

Gość gość
Może od razu Facebooka? :(

Gość gość
Trzeba mieć fakbooka ....

Gość gość w kość
20:19 nie pij tyle

po pierwsze nie złosliwy a po drugie nie kurczak. To chodzisz i molestujesz a to podrap a to przytul etc x DLACZEGO nie polubiłeś tygryska, CO poszło nie tak?smutas.gif JA nie powiedział ani że polubiłem ani że nie polubiłem czesto wyciągasz sama z nie wiadomo czego take wnioski ?? Ja mówiłem już wczesniej że nie ma tak letko i na przyjemnosci trzeba sobie zasłuzyc a pozatym jak sie zasłuży trzeba tez okreslinc swoje oczekiwania ale tego zapewne tez nie pamietasz

Gość gość
Ja muszę mieć bo na studiach bez fb się zginie. A wcale tego nie lubię bo nikt do mnie nie pisze, 3 osoby lajkuja zdjęcie :(

Taaa na studiach wystarczy się uczyć albo brać notaki od kunatych i czytać ogłoszenia. I fakbook nie potrzebny do niczego

Gość gość
A ogłoszenia gdzie? Tylko na fb

To może przeczytaj drugi raz. Ja nie mówiłem ze na lubię nie trzeba zasłużyć ale na przyjemności . Tak mi się wydaje.

Gość gość
ha ha ha :D chyba sto lat temu tak było :D

Stolica losowy wydział. http://www.wz.uw.edu.pl/wydzial/kierunki/licencjackie/zarzadzanie-dzienne/ogloszenia patrz i sa ogłoszenia. Tablice pewnie są. A poza tym znam i złem kilku profesorów . Którzy nie korzystali i nie korzystają z fb wiec czemu mówisz o 100 lat temu. ??? Czemu piszesz coś nie weryfikuje tego ? Na innej uczelni tez sprawdziłem. Podobnie jest też.

Gość gość
Ja mam 10 kat więcej i niedużo inaczej. Może gdybym miała własne mieszkanie, mogłabym zaprosić kilku znajomych. Ale rzecz w tym, że mnie nikt nie zaprosił. Mój kumpel, który niby jest mną zainteresowany organizuje sylwka, zaprosił 5 dziewczyn i 4 facetów , a o mnie i o kumpeli, która jest na każde jego zawołanie nawet nie raczył pomyśleć. odpowiedź: nie wiedziałem, że chciałyście.

Gość gość
Ale o czym Ty w ogóle piszesz? Nie masz pojęcia jak wygląda studiowanie. Profesor to nawet nie widzi studenta. Tym zajmują się asystenci i adiunkt którzy kontaktują się tylko przez emaila lub osobiście ze starostami. Starośc***iszą wszelkie informacje na fb. O zmianach w planie, o przykładaniu zajęć, o wynikach zaliczeń, o ustaleniu sesji, poprawek, o radach co i jak na zajęciach, co mamy przygotować na następne, czy może wykład jest odwołany, a może mamy jutro wejściówkę, kiedy i jak możemy odrobić zajęcia. TO WSZYSTKO I STO INNYCH SPRAW dzieje się na fb. Tylko i wyłącznie na naszych uczelnianych grupach. Oficjalne informacje można sobie wsadzić, nic nie znaczą i nic w nich istotnego nie ma.

Gość gość
ja chyba 10 rok spedzam sam i jakos zyje takie zycie nikt nie powiedzial ze bedzie latwo lekko przyjemnie i sprawiedliwie. Znieczulica robi swoje