Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola262626

StaraMY się dobre wyniki, ciąży brak ...

Polecane posty

Gość Ola262626

Dokładnie rok temu w sylwestra mąż życzył mi, że na pewno w 2017 zostanę mamą. tak się nie stało. cały rok diagnozowaliśmy wszystko co możliwe pod kątem ciąży, mąż również, miałam HSG - wszystko, dosłownie wszystko wskazuje, że zdrowotnie jest ok. Dziecka nie ma (starania 1,5 roku). Nie wiem co dalej... Wczoraj dostałam okres, a już miałam nadzieję... dajcie mi proszę jakąś radę, a może któraś z Was również jest w podobnej sytuacji? Jak sobie radzicie emocjonalnie. Czy w końcu doczekamy się potomstwa? Dodam, że mam potwierdzoną OVU, pękający pęcherzyk...

Gość gość
odpusc, natura wie co robi i nie bez przyczyny nie mozesz zajsc. widocznie bylabys zla matką.

Gość gość
Dziecko to orka. Wieczna robota i zmartwienia. Ciesz się życiem bez dzieci.

Gość gość
Załóżmy, że badanie nasienia potwierdziło jego dobry skład. Problemem może być np. suchość pochwy, mało śluzu płodnego, takiego kisielowatego, w którym plemniki żyją. Może też być zbyt częste współżycie, chociaż najprawdopodobniej jest to stress. Pomoże częstsze wyjeżdżanie na weekendy, jakiś fajny urlop. Mam nadzieję, że żadne z was nie pali?

Gość gość
hej z pierwszym dzieckiem zaszlam w 2 cyklu staran.. po porodzie i odczekaniu chcielismy postarac sie o rodzenstwo dla synka... staralismy sie 3,5 roku.. liczac od porodu... powodem najprawdopodobniej bylo wlasnie suchosc pochwy. obecnie jestem w ciazy :) i zaszlam w cyklu w ktorym doslownie juz odpuscilismy bo ile mozna... cieszylismy sie z seksu - ja sie cieszylam - i mialam orgazm co niestety przy suchosci pochwy wczesniej niezawsze bylo mozliwe... wiec naprawde troche alkoholu relaks wyjazd jakis... moze akurat i nie naciskajcie na siebie nawzajem "ze w tym miesiacu" bo to jeszcze tworzy bariere psychiczna

Gość gość
1 dziecko 1 cykl. 21 lat 3 lata później 2 dziecko 1 cykl Nie bralam nigdy tabletek anty. Nie palimy Nie pijemy haha za dużo. Szczupli wysportowani 3 dziecko staramy sie juz 5 cykl i juz nie smutek a zlosc mnie rozpiera hehehe wszystko przez to ze wczesniej gladko poszlo mniemam;)...moze Namieszalam sobie przyjmujac diane xhwilowo na tradzik na plecaxh który nabrał 100% rok temu w sobotę mam dostać okres który jest co 26/29.. Ale juz czuje ze przyjdzie i mam dość hahahaha. Choc cykl sie różni to juz czuje po bolesciach wrrrrrrrrrr Wypne sie chyba to samo wpadnie bo to myslenie juz za dlugo trwa choc i tak mam tyle na glowie ze nie jest mozliwoscia dla mnie rozmyslanie o tym non stop lol no ale przychodzi 2 polowa cyklu i zaczyna sie... Wrre Ja mam 2 dzieci wiec nie popadam w smutek bo ciesze sie ze mam je ale juz nawet nie chce myslec jak czuja sie osoby ktore tak w nieskończoność starają sie o pierwsze bo tak naprawde ta cala plodnosc to wielka niewiadoma eh Po prostu wszystko sie musi ladnie zgrać

Gość gość
A z wiekiem widze ze wiele procesow sie ..pieprzy... Czegos mnie Czegos ciut za duzo... Niby cykle takie same a jednak inne

Gość gość
Bardziej sucho, a i plemniki nie takie żywotne.

Gość gość
To ja gosc 18.23 Udalo sie w 7 cyklu!!!!