Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich samotnych w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy i rodze za 6 dni. Jestem sama. Przeplakalam pol wieczoru. Zycze wszystkim kobitkom, ktore beda same wychowywaly dzieci duzo wytrwalosci i calej masy szczescia w nowym roku.

Gość gość
Najlepszego dla Ciebie! Duzo siły, miłości, cierpliwości i wiary w lepsze jutro!

Gość gość
Będzie dobrze:)

Gość gość
Bedzie super uwierz :) ja tez samotna-juz nie- matka. Corka to jak magnez na super facetow w moim przypadku. Malo dojrzali uciekaja. Dlatego poznalam milosc zycia

Gość gośćew
Duzo szczescia i wszystkiego co najepsze da wszystkich samotnych mam. Mnie i siostre wychowala tylko mama, wiem ze nie bylo jej latwo ale byla i jest wspaniala mama. Mam nadzieje ze swoje dziecko wychowam tak aby myslalo o mnie tak.

Gość gość
Widzisz pewną zależność autorko? Pomijam przypadki gdy ojciec umiera. Ale na ogół dziewczynki z niepełnych rodzin wybierają nieodpowiednich facetów i powielaja schemat swoich samotnych matek.... Straszne to....

Gość gość
Magnez (Mg, łac. magnesium) – pierwiastek chemiczny, metal ziem alkalicznych (druga grupa główna układu okresowego) Magnez po raz pierwszy został uznany za pierwiastek przez Josepha Blacka, zaś wyodrębniony w formie czystej w 1808 roku przez Humphry’ego Davy’ego. Polską nazwę „magnez” jako pierwszy zaproponował Filip Neriusz Walter.

Gość gość
Twoja córka mogła być magnesem a nie magnezem :O