Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otulona_snem

minus mister Kurski

Polecane posty

Gość otulona_snem

Zakopane? o o jako Sylwester? o o z jakimis debilami za 450 tys publicznej kasy o o smutne..

Gość gość
Zakopane jak nigdy, byłam wiele razy ale tak pięknego Sylwestra jeszcze nie widziałam :)

Gość gość
koleżanka dzwoniła z Warszawy z zazdrością, że nie może z nami być, podobno na placu Bankowym sami emeryci i politykowali :)

Gość gość
Największe gwiazdy były w Zakopanem, tvn nie stać po kontrowersjach z Krajową Radą Radiofonii i Telewizji, zatrudnili nie tych co trzeba i ich ukarali, sami siebie, a Gronkiewicz Waltz to smutna było bo ją zamkną niedługo za Warszawiaków co ich z domów wyrzuciła, bo własnymi rękami i krwawicą z dziada pradziada odbudowywali kamienice na zysk Adwokatom Sędziom i Mafii :)

Gość gość
Nie zapominaj o tym, że byli też liczni sponsorzy, a hasło było takie, że miał być "Sylwester Marzeń". Było dobrze, przecież Despacito to światowy hit roku 2017, a Louis Fonsi to i tak przystojniak, nawet jeśli poleciał z playbacku ;) Ale znajdą się jak zwykle wiecznie niezadowoleni :p

Gość gość
Zakopane !!! Krupówki na całej długości śmierdzą smażonym marnym żarciem.Kiedyś kurort dla elit. Dzisiaj dla motłochu.Nikt kto kocha góry i tamtejszy folklor nie pojedzie do Zakopanego.Tam jeździ intelektualna taniocha (delikatnie rzecz ujmując).

Gość gość
/11:18/ Popieram w całości. Zakopane to obciach. Konceru nie ogladałam, bo bojkotuję tę telewizję w całości .Poza tym nie kręci mnie Stanisław ,Martyniuk ,wiecznie żywa Maryla itp.