Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie wymienić baterię w telefonie gdzie jest ona niewymienna?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, pytanie trochę głupie,ale pytam już w zasadzie w akcie desperacji. Mam problem z baterią w telefonie, polegający na tym, że telefon mi sie restartuje do chwili gdy nie podepnę go do ładowania. Potrafi się tak restartować nawet kilka godzin, o czym miałem okazję sie przekonać w pracy. Da sie ja wymienić czy pozostaje tylko kupno nowego ?

Gość gość
Tak ale w serwisie samemu nie bo to skomplikowany mechanizm. Bateria jest zawsze wymienna.

Gość gość
I proszę sie nie śmiać z pytania. bo słyszałem, że nieautoryzowane serwisy gsm wymieniają, ciekawi mnie czy to prawda

Gość gość
"Tak ale w serwisie samemu nie bo to skomplikowany mechanizm. Bateria jest zawsze wymienna." Dzięki wielkie. A nie orientujesz się jaki jest koszt wymiany baterii w smartfonie? (2600mAh)

Gość gość
Da się w serwisie. Jaki to telefon? Można jeszcze podpatrzeć gdzieś na youtube, oglądałem raz jak koleś otwierał taki telefon z niewymienną baterią taką przyssawką.

Gość gość
Tak, ale najczęściej potrzebujesz narzędzi do otwarcia obudowy, a te kosztują. Lepiej oddać serwisowi. Pooglądaj, jak to zrobić na jutubie.

Gość kato
Nie da to sie parasola w doopie otworzyć. Mozna to zrobic samemu tylko trzeba miec jakieś pojęcie o tym i odpowiednie narzedzia.

Gość gość
11:20 Niestety nie, ale ze stówe, dwie na oko. Sprawdź w google

Gość gość
Nie grzeb jak masz gwarancje bo ja stracisz, jak nie masz to też nie grzeb bo zepsujesz. A ładowarka dobrze działa? Może to nie bateria