Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie rok 2017 był najgorszy w życiu

Polecane posty

Gość gość

W tym roku zdarzyło się kilka spraw które zmieniły moje życie. Zaczęło się już po Nowym Roku. Dowiedziałam się że mąż ma kochankę i żyje z nią już ze 3 miesiące. W dodatku przyprowadził ją do domu. Wywaliłam ich oboje. Później z nerwów wpadłam w depresję, a niebawem potem okazało się że wysiadły mi nerki i muszę iść na dializy.Długo byłam w szpitalu zanim lekko opanowało się sytuację. Jak się pozbierałam, jesienią , zmarła mi matka. Tego już było dla mnie za dużo. Końcówka roku minęła mi z zawałem serca. Czy to możliwe, że aż tyle może się zmieścić w jednym roku? Ja jednak jestem strzępkiem nerwów , boję się co będzie dalej. Na nic nie mam już sił.

Gość gość
W tym będzie lepiej, serio :)

Gość sollicitudin_elementum_Aenean
Święty Wyklęty Jan Rossman Tżeci Żarł Malutkie Kafeterianki

Gość gość
Zeczywiscie nie ciekawie. 2018 raczej nie ma szans byc gorszy - a to znaczy ze juz jest lepiej!

Gość gość
Nie wiem jak Cię pocieszyć. Ja miałam takie trzy lata pod rząd. Od 2014 do początku 2017 jedna katastrofa za drugą. Straciłam dokładnie wszystko. Nie miałam gdzie mieszkać, nie miałam pracy, straciłam dziecko, cały majątek, nie wychodziłam z sądów. W 2017 zaczęło się trochę prostować. Jest 2018 a ja dalej żyję w strachu, nie umiem uwierzyć, że to już koniec. Cały czas czekam na kolejną tragedię.

Gość gość
A dla mnie tamten nie był takizly ,za to ten sie zaczal nieciekawie delikatnie mowiac

Gość gość
Rok nie ma nic do tego. Rok jest to czas umowny ustalony przez ludzi. To nie jest tak,że od 1 stycznia nastęonego roku nastapi jakaś cudowna przemiana, tylko porpstu mamy w zycziu okresy gorsze i lepsze i jakas umowna data cyfr nie ma nic do tego. Tzn.ja wcale nie twierdze, z enie moze byc teraz lepiej w Twoim zyciu, tylko że data nic do tego nie ma. Raczej nie zdarzaja sie przypadki zeby od pierwszego stycznia nagle wszystko sie zmienilo jak za dotknieciem rożdźki, prawda? Mam nadzieje, ze ten rok bedzie dla Ciebie lepszy, ale dlatego, ze po prostu czas pynie dalej

Gość gość
* plynie

Gość gość
Autorko, bardzo Ci wspolczuje.I dla mnie 2017 byl bardzo niedobry, ale nie az tak.Zdrowia przede wszystkim Ci zycze