Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueweb1986

Szukam kobiety po 30stce (zdjecie). Tylko dla Pań.

Polecane posty

Gość gość
Desperat

Gość gość
Załóż koszulkę, Twarz nawet ale to cielsko

Gość gość
idiota

Gość gość
"Twarz nawet"? Kijem bym nie tknęła.

Gość gość
Cycki jak baba

Gość gość
Kojarzysz mi się z ciastem, takim surowym

Gość gość
PS. Twoja dziewczyna wie, że szukasz nowej du.py do dymania?

Gość gość
Jestem facetem ale nie wydaje mi się iż facet na zdjęciu wygląda jak chłopak ze wsi. Podejrzewam że kobiety które go krytykują to życiowe brzydkie baby Jagi których nawet za darmo nikt nie chce dymac . Zołzy zezowate z nadwagą 30 kg nos krzywy cycki obwisłe szczotka między nogami nogi słonia dópa krowy włosy jeża

Gość gość
AJ waj, każda która krytykuje misiaczków jest brzydka, gruba, krzywa, zezowata, głupia, nudna i nikt jej nie chce buahaha x Get real przegrywie, koleś wygląda jak tłusty, zapuszczony wieśniak od pługa, i jeszcze się tym chwali i szuka du.py do ********* po internetach. Słusznie mawiają, że faceci nie posiadają za grosz samokrytycyzmu, największy wieśniak ma się za Adonisa wartego pokazania się światu w internecie.

Gość gość
gość dziś I te kobiety mają rację. :D Każdemu ma prawo się wypowiedzieć niezależnie od tego jak wygląda. Brzydal to brzydal.

Nie no faktycznie wielkie cudo ze mnie nie jest ;). Zreszta nie prosilem o oceny tylko o odpowiedzi chetnych pan :p. A co do pozy - wole taka jak stanie jak kołek :p. Pozdrawiam

A kobiety w wiekszosci sa bardzo brzydkie... Naprawde, albo twarz dziwaczna, albo tłuste albo bękart w szafie schowany ;)

Gość gość
"A kobiety w wiekszosci sa bardzo brzydkie... " Pewnie na twojej wsi ;) x I nie wiem, co ma bękart do urody, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdybyś ty takowego posiadał, i nawet o tym nie wiedział.

Gość gość
Za tego bękarta to choćbyś nie wiem jak wyglądał to u wielu byłbyś spalony. Bo oczywiście rozumiem, że nie chcesz kobiety z dzieckiem, ale jest coś takiego jak kultura wypowiedzi, a pisać w ten sposób o dzieciach świadczy o człowieku. Podobnie z tym zdjęciem. Szukasz kobiety w jednym celu ? Bo takie zdjęcie tylko o tym świadczy. Ale to chyba nie to forum. Twój wygląd nie jest Twoim problemem, bo każdemu podoba się co innego, a Ty nie jesteś jakiś odrażający, tylko przeciętny, jakich wiele. P.S. Nie mam dzieci, żeby nie było.

Gość gość
Ot, wieśniaczek-prostaczek. x blueweb1986 2017.12.29 No, ja właśnie wrócił em od laski. Miała 3 orgazmu ja tylko 1. W sylwestra dogrywka oczko.gif . A teraz jak byłem to zamowilismy pizzę i cieszylismy sie sobą. Zrobiła dobre ciacho. Mówiła ze każda by mnie chciała. Ja tego wcale nie czuje żeby jakąś mnie chciała.. https://f.kafeteria.pl/temat/f4/jestem-przegrana-zyciowo-nie-ide-nigdzie-na-sylwestra-p_6937781/3

ok, ok... ale czemu przyjęło się, że bękart to słowo negatywne? przecież każdy wie że bękart to dziecko opuszczone przez ojca itd itp. Toż nie bękarta wina... A no na sylwestra nie byłem u laski bo robotę odwaliłem wcześniej. Tak, było mi smutno... Następne spotkanie dopiero pod koniec lutego :(

Gość gość
normalny koles,a tu wiesniara goni wiesniare,nie jestescie chętne to wracac do kuchni lub lakierowac szpony