Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexy ona

Co zrobic gdy pomimo bycia super atrakcyjna nic juz nie dziala na partnera?

Polecane posty

Gość Sexy ona

Witam. Otoz waham sie pomiedzy odejsciem a olaniem sprawy bo byc moze to jest normalne po tylu latach. 9 lat razem. Jestem szalenie atrakcyjna, dlugie nogi, zgrabna pupa waska talia piersi tez kragle. Buzia ladna. Zdrowa. Cialo jedrne bo trenuje fitness i teraz uwaga : zawsze bylam napalona, robilam wsz w lozku, zawsze mi mowil ze jestem swietna w lozku. Az tu nagle od kilku mcy raz w tygodniu to maks. Potrafie mu wyslalac goracy filmik do pracy, zdjecia w nowych sex ciuszkach ale ...jego juz po prostu chyba nie krece. Wiem, ze sex to nie wszystko ale jakos dobija mnie ze kobieta taka jaka ja powinna miec sex za kazdym razem jak widzi swojego faceta a tu dupa. Mam ochote znalezc sobie kochanka ale wiem ze to nie w moim stylu. Prosic sie o sex nie bede bo to ponizajace zeby super kobieta miala sie o to prosic. Z drugiej strony juz mnie przestaje cieszyc z nim sex bo czuje ze jest taki na sile. Czy ktos mial podobnie?

Gość gość
Może mieć problemy o których nie wiesz, stres obniża znacznie libido u mężczyzn. I nie napastuj go, niech on ruszy dupę w końcu.

Gość Sexy ona
Ma bdb duzo stresu oststnio. Mimo to jest czuly, przytula w nocy...no nie bede naciskac. Poczekam az stres minie.

Gość gość
Wszyscy maja podobnie po kilku latach to mija. Ja za swoja tez juz tak nie szaleje jak kiedys. Chetnie poznalbym ciebie. Skad jestes?

Gość gość
Zajechałaś biedaka i tyle.

Gość gość
Ma stres albo jest chory albo powinnaś zmienić zachowanie. Jak ciągle wysyłasz mu te filmiki to po pewnym czasie może to się znudzić. Musisz wymyśleć coś innego

Gość gość
Sexy ona dziś Ma bdb duzo stresu oststnio. Mimo to jest czuly, przytula w nocy...no nie bede naciskac. Poczekam az stres minie. x Zatem to przez stres, on powoduje zbicie testosteronu i spadek libido, taka biologia. Nie napastuj go w tym stanie, bo to przyniesie odwrotny skutek.

Gość Sexy ona
Wyslam raz na jakis czas zeby sie nie przejadlo. Tych sexy ciuchow nie zakladalam ostatnio juz nawet zeby sie nie osmieszac. Potrafie przyjechac w mini i kabaretkach a ten nic po pracy zmeczony i spac idzie. To uderza w kobiete bardzo. Inni wpatrzeni, podrywaja robia maslane oczy jak jestem zwyczajnie ubrana a ten nic... moze to juz nie ma sensu poprostu .

Gość Sexy ona
Dziekuje. Przeczekam stres zatem. Tylko ze mam nic nie robic. Sadzilam ze sex swietnie rozladowuje napiecie.

Gość gość
Jak tak patrza na ciebie to nie masz ochoty na male co nie co?

Gość gość
Ja nie mialem ochoty na seks - jak coś mi wyskoczylo na penisie i myślałem ze to pamiątka po wizycie w burdelu. Nawet jak lekarz mi powiedział że to tylko uczulenie to i tak odczekałem. - jak mialem kontrole w firmie przez 2 miesiace - jak byłem chory tzn nie wiedziałem o skutkach ubocznych pewnego leku.

Gość gość
Sexy ona dziś Dziekuje. Przeczekam stres zatem. Tylko ze mam nic nie robic. Sadzilam ze sex swietnie rozladowuje napiecie. x Proszę. Może być potrzebna pomoc lekarza, aby wyregulować hormony.

Gość gość
To dziwne na stres najlepszy jest seks wiec tym bardziej nie rozumiem

Gość Sexy ona
Jego penisa widze codziennie. Zdrowy. Ok to piszcie kiedy jeszcze nie mieliscie ochoty i jak dlugo przez stres sie obniza libido. Tzn ze w ogole sie Wam nie chce mimo erekcji itp?

Gość Sexy ona
On podobno cos bierze na libido bo narzekal ze ma male.

Gość gość
Sexy ona dziś On podobno cos bierze na libido bo narzekal ze ma male. x Powiedz mu o stresie, bo to prawda, a to coś co bierze, to pic na wodę.

Gość gość
A moze powinien byc bardziej zazdrosny? Nie szukasz nikogo?

Gość Sexy ona
Testosteron bierze. No ale nie odczuwam roznicy. Ciagle ma zly nastroj i jest zniechecony. Nie wiem jak mam mu pomoc. Ostatnio sama sie nim zajelam to bym zadowolony i b zrelaksowany ale po kilku g zly nstroj powrocil.

Gość Sexy ona
On jest b zazdrosny. Nawet mu nie mowie ze ktos mnie podrywa. Czesto pyta kto do mnie pisze itp.

Gość gość
Piszesz z kims na priv? Moze podasz maila?

Gość gość
Lekarz powinien się tym zająć.

Gość gość
gość dziś Piszesz z kims na priv? Moze podasz maila? x Odwal się od autorki zboku, ona nie szuka kochanka, tylko rady.

Gość gość
Autorko moze wrzucisz fote to zobaczymy czy jestes atrakcyjna

Gość gość
Sexy ona dziś Zrób mu masaż całego ciała, obniża kortyzol :)

Gość gość
gość dziś Autorko moze wrzucisz fote to zobaczymy czy jestes atrakcyjna x Tak debilu onanisto, już wrzuca bo ty tak chcesz :P

Gość gość
Może znudzilas mu się po prostu I ten ciagły brAk oporu z Twojej strony mu się przejadł. A moze odkryl, ze jednak bardziej fascynują go grubsze pupy lub tez ciekawe intelektualnie rozmowy. Mnie fascynują potyczki słowne, moze jego tez, a Ty tego nie potrafisz. Ciało to nie jest wszystko. Kobiet super sexi jest jednak na ulicach sporo.

Gość gość
A skoro trwa to kilka miesięcy to oznacza, ze jednak chwilowe nie jest i raczej znianie nie ulegnie. A może się zakochal.

Gość gość
Poza tym w pierwszym mailu piszesz tak jakby sex u Was był tylko problemem A po niej piszesz, za po sexie zły nastrój mu wrAca. To chyba oznacza, ze związek Wam się sypie, a nie tylko sam sex, skoro przed sexem on ma zły nastrój i po sexie też. Czy Ty czasami, wiedząc ze coś jest nie tak nie próbujesz go za pomocą tego sexu zatrzymać lub zavpomaca sexu naprawiac czegos w zwiazku?

Gość Sexy ona
Dziekuje za pomoc x Co do inteligencji to akurat poruszamy rozne tematy od polityki po nauke czy zwykle sprawy (akurat to ja bywam prowodyrka intelektualnych rozmow).Drocze sie z nim i nie jestem otwarta ksiega z ktorej czyta. Mam swoje zdanie i swoje zycie. I nie pokazuje mu ze juz ma mnie na zawsze. Trwa to odkad ma swoje problemy. Nie bede wnikac w szczegoly ale duzo o tym mowi i zawsze staram sie go wysluchac i w miare wesprzec. A jesli mu sie znudzilam to tak jak mowie odejde sama jesli to potrwa mimo ze problemy sie skoncza. Poki co on mowi o naszej przyszlosci. Nic nas przy sobie nie trzyma na sile. Ani kredyty ani dzieci ani slub. Potrafilam tez odejsc od niego to mi nie pozwalal.