Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro do pracy

Polecane posty

Gość gość

i będę zapieprzać na czyjeś bachory tj. 500+, już dzisiaj przeklinam ten kraj, zgroza aby za pracę dostawać jałmużnę a rząd płacił za pieprzenie się i rozmnażanie

Gość gość
no to zrob sobie z 5 dzieci i tez dostaniesz 500 + w czym problem ?

Gość gość
pieniądze nalezą sie za pracę a nie za pieprzeni i rozmnażanie, ten nasz rząd chyba całkowicie postradał zmysły, niedługo to nas będzie w wuj, będziemy sobie kromkę chleba z rąk wydzierali

Gość gość
A ja mam wolne do piątku wczoraj byłam w pracy i teraz leżę i będę leżeć do piątku do 17-tej.

Gość gość
ość dziś nadal nie rozumiem w czym problem ? rodzisz 5 dzieci i nie musisz pracować

Gość gość
robicie na mnie też :))))) heheheheh

Gość gość
niedługo już udławisz się tą swoją nienawiścią i zazdrością, jednej p***y mniej będzie :)

Gość gość
Na mnie tez robisz :-P

Gość gość
no i na mnie :)))))))))

Wy napraawde nie więcie o co chodzi ? Jęzeli nie zwieksza sie w nastepnym 20 leciu liczba populacji to nie będzie z czego wypłacac emertur. dlaczego na zachodzi zwieskzyli wiek emerytalny?? U nas staraja sie zwiększyć liczbę ludnosci za granica podwyzszaja wiek bo musza mięc na utrzymanie ciapatych Pracując teraz nie zarabiasz na swoaj emeryture tylko faktycznuie na emertyure babci dziadka czy pra co najmniej 2 pokolenia preskoku jest

Gość gość
Może czas poszukać pracy za granicą skoro w Polsce ci źle

Gość gość
No robie na Was i mam nadzieje swoim dzieciom chociaż jeść dajecie i od czasu do czasu czekoladę kupicie za moje .

za 2,5 k złotych 5 dzieci i ktoś potrafi wyzyć ?? naprawdę P.s. z tego co widzę nikt nie wypowiadał się gdzie mieszka lub gdzie pracuje czy w Pl czy zagranica więc nie rozumiem skąd takie stwierdzenie gość dziś Może czas poszukać pracy za granicą skoro w Polsce ci źle

Gość gość
To po co chodzisz do pracy?ja chodzę by zarobić na życie, swoje własne. Dla obcych bym nie poszła.

Gość gość
oj tam, oj tam :)))))

Gość gość
mnie to specjalnie nie boli, może tyle, że się nie wyśpię, Zmieniłam prace w grudniu na spokojniejsza, nie mam juz takiego napięcia po weekendzie, ide na luzie.

Gość gość
Jezu!!!te tematy/prowo o 500+ są już nudne. Więcej polotu w 2018 roku życzę.

Gość gość
nie chce mi sie isc do roboty

Gość gość
Tylko pomysl ze nie pracujace które mają kilkoro dzieci i tak kiedyś będę musiały isc do roboty a wtedy to dopiero będzie trudno.

Gość gość
18:20[i będę zapieprzać na czyjeś bachory tj. 500+, już dzisiaj przeklinam ten kraj, zgroza aby za pracę dostawać jałmużnę a rząd płacił za pieprzenie się i rozmnażanie] praca na 100% w Polsce....więc może czas na zmiane miejsca zamieszkania ;)

Gość gość
a jak mam 58 lat to ile mogę jeszcze narodzić dzieci ,a zapierdalać mi karzą też na 500+ pomimo, ze mam już 38 lat pracy, cholerny, ........... pieprzony rząd