Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćj

Nie mogę o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość gośćj

Jak o nim zapomnieć? Caly czas jest w moim sercu. Chodzimy razem do szkoly, on w tym roku konczy. W zeszlym roku pewnego razu się do mnie uśmiechnac. Niby przypadek, ale ja wtedy, ponieważ nie mialam kolegów i jeden mnie zranil, wymyslalam sobie jakies historie, widziałam to, czego nie ma. Więc po tym jednym uśmiechu zaczęłam zwracać na niegi uwagę częściej. Jakoś tak wyszło, że był często w zasięgu mego wzroku, a ja jego. Wydawalo mi się, że kilka razy się do mnie uśmiechnal, a gdy na mnie niespodziewanie spojrzał, to jego oczy się rozchmurzaly, jak po letniej burzy. Tak się do siebie usmiechalismy, a raczej ja udawałam, bo gdy się kimś zauroczę, to nie potrafię patrzeć w oczy i z trudem się uśmiecham. To trwało kilka miesięcy. Później jakoś stopniowo zanikalo, by w czerwcu zaniknąć doszczętnie. W tym roku szkolnym dowiedziałam się, że ma dziewczynę. Również jest z tej samej szkoły i widuję ich razem. Niby już się ''odkochalam'', ale ostatnio, gdy sobie na niego spojrzałam, to znów moje uczucia, może nie w takim stopniu, ale powracają. Nie chcę raczej tego. No chcialabyn chociaz z nim porozmawiać, ale wiem, że to niemożliwe. Chcialam się po prostu gdzieś wygadać.

Gość gość
spokojnie jeszcze nie raz takie coś przezyjesz, takie życie.

Gość gość
Nie wymagam żebyś powiedział jej o wszystkim, ale przynajmniej stan w mojej obronie, żeby się tak nie puszyli twoja znajomością a mnie nie traktowali jak zazdrosnicy, bo wiesz ze to nie jest prawdą. I przestań mnie odwiedzać. A gowniarze wytłumacz, że jak ktoś jest odpychający jak ja wg niej , to kogoś takiego się nie odwiedza, kasa twoja wźarła im się w mózg i sława, sądzą ze czuje się przez ciebie odrzucona, wiesz ze to nie jest prawdą, dlaczego pozwalasz im tak myśleć? Obwiniaja nie o zawiść czy ty im tak to tłumaczysz? Przełamać barierę socjopatię swojej.

Gość gość
Mam nadzieję, że kiedyś kogoś poznam. Powinnam chyba teraz skupić się na sobie i nie traktować wszystkiego tak poważnie. Przez to, że mój kolega mnie zranil, każde spojrzenie, uśmiech w podswiadomisci traktowałam, jak cos znaczącego na płaszczyźnie uczciowej. Muszę się zmienić i zaprzyjaźnić z większą ilością fajnych osob oraz być przyjaznie nastawioną do życia.