Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aged24

Mój wujek ma 57 lat i bierze ślub

Polecane posty

Gość Aged24

Mój wujek (kuzyn dziadka) ma 57 lat. Przez całe życie był kawalerem. Po 50. poznał swoją obecną partnerkę, ona w jego wieku, po rozwodzie. Były mąż zostawił ją dla młodszej . Cała rodzina go wyśmiewa, że na starość zachciało mu się romansów. Za kilka tygodni bierze z nią ślub. Co o tym myślicie? Czy wypada w tym wieku brać ślub? Czy w takim wieku można się jeszcze zakochać i przeżyć miłość?

Gość Cooliberek
uważaj co piszesz

Gość gość
Lepiej gdyby kupił sobie już ubranie do trumny... Ale masz dylematy,że facet jest szczęśliwy.

Gość Aged24
4:17 Dlaczego?

Gość Cooliberek
bo sam nie wiesz co piszesz Co 50-cio latkowie nie moga byc szczęśliwi?

Gość gość
Tak-wypada brać ślub, tak-wypada się zakochać. Natomiast nie wypada być takim półmózgiem, jak ty i twoja rodzina, która wyśmiewa się z człowieka, który ośmielił się być szczęśliwy. Ps. Stare lata? Boszzzzz ile ty masz lat autorko? 12?

Gość gość
Ponoć miłość nie wybiera i nigdzie w rozwiniętych umysłowo krajach, nie ma zakazów ani przykazów "od-do". PL jest obecnie gdzieś.... pomiędzy :-)

Gość gość
Moj wujek tez bral slub w tym wieku. Przezyl z zona 31 lat w malzenstwie, bardzo szczesliwym, zmarl w zeszlym roku.

Gość gość
Co za zacofane społeczeństwo Nie wypada kraść i krzywdzic innych jedynie. Ciekawe czy nastąpią czasy gdy ludzie to pojma...

Gość gość
Wuj mojego męża skończy za kilka dni 59 lat. Jego narzeczona również w styczniu będzie obchodziła 57 urodziny. W czerwcu biorą ślub. Dla niego będzie to pierwszy ślub w życiu (z matką swoich dzieci żył ponad 20 lat bez ślubu), dla niej trzeci (pierwszy mąż zmarł, z drugim się rozwiodła). Wszyscy krewni i znajomi cieszą się i gratulują. Nie słyszałam, żeby ktoś to krytykował. No, ale nie mieszkam w Polsce i tu jest trochę inna mentalność. Tzn. nigdy nie jest za późno na miłość i szczęście, a i wtrącanie się do czyichś życiowych wyborów jest bardzo rzadkim zjawiskiem. Może ten temat to prowo, ale w mojej ukochanej ojczyźnie tego typu sytuacje to woda na młyn dla plotek i wyśmiewania.

Gość gość
Jaka starość? Wylali cię z gimnazjum?

Gość gość
Twoj wujek bierze ochlap, ktory ktos inny uzywal i wymienil na nowszy model.

Gość Forrest G
Na miłość nigdy nie jest za późno. Na samotność jest zawsze za wczesnie.