Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój mężczyzna jest chory?

Polecane posty

Gość gość

Psiapsiółki mam poważny problem! Jestem właścicielką bardzo przystojnego faceta, normalnie kurna felek wszystkie kobitki się za nim w galerii oglądają. Od jakiegoś miesiąca zauważyłam coś niepokojącego. Mamy z moim misiem taki zwyczaj, że jak on wraca z pracy, a jest to poważna praca, bo mój lizaczek jest dyrektorem w zagranicznej korporacji, to rozpinam mu rozporek i robię mu gałę, aby się trochę odstresował. Od miesiąca jego penis zaczął pachnieć jakoś tak inaczej. Wiedziałam, że skądś znam ten przykry zapach, ale nie byłam do końca pewna skąd. Myślałam, że to jakaś infekcja, dopóki nie poszłam wczoraj na spacer i nie wdepnęłam w psią kupę. Wtedy odkryłam, że to jest właśnie ten zapach, którym pachnie rogalik mojego ukochanego. Jestem w szoku! Czy to oznacza, że praca tak stresuje mojego mężczyznę, że zaczął znęcać się nad zwierzętami? Chyba będę musiała namówić go na wizytę u jakiegoś psychologa. Znacie może jakiegoś dobrego w Wawie buraczynki moje kochane?

Gość gwoli wyjasnienia
To ty powinnas isc do psychologa.

Gość gość
:D

Gość gość
A może on po prostu jest gejem, a ciebie trzyma jako przykrywkę dla swojego zboczenia.

Gość gość
Tylko qrwy robia "gale" cwelu :D

Gość gość
Autorka idiotka

Gość gość
A nie masz czasem w zwyczaju, przed powrotem Twojego misia z pracy robić rimmingu analnego jego czworonożnemu przyjacielowi?

Gość gość
Ha,ha,ha,ale komuś się nudzi:) weź misiaczka do psychologa,weź ha,ha,ha

Gość gość
Ja prdl Id z się dziecko uczyć

Gość gość
A czy może Twoj Lizaczek jest nie dyrektorem zachodniej korporacji, która czasem nazywa się Peddigri Pall ? Może to co podejrzewasz to element spotkań bussinesowych ? Nie odbija mu się czasem suchą karmą?