Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soldierwoman

Dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość Soldierwoman

Hej dziewczyny. Miała któraś moze cos podobnego?? Miesiączka spóźniła mi sie 5 dni, przed miałam brązowy sluz, w 1 dniu krwawienia czułam kłujący bol podbrzusza, pierwszy raz tak silny, 3 dni okresu, nie obfitego i po @ również brązowe plamienie. Dodam ze miesiaczki zawsze mam 5 dni i są obfite. Teraz po skończeniu tej śmiesznej miesiaczki, czyli równo tydzień pobolewa mnie podbrzusze, czasem muli mnie delikatnie i ogólnie dziś czuje sie bez sił, a humor do płaczu.

Gość gość
Byłaś u lekarza?

Właśnie dopiero sie zarejestrowałam na przyszły tydzień. Nigdy nie było żadnych problemów, wydaje mi siebie albo jest cos na rzeczy, typu infekcja albo ciaza???? Z mężem kochamy sie bez zabezpieczenia i nie uważamy.

Gość gość
A test robilas?

Gość gość
Ja mam podobne objawy. Najpierw miałam jeden dzień plamienia , a potem na 2 dzień dostałam okres., który trwał 6 dni. Zdecydowanie a długo. Robiłam 2 testy jeden przed okresem , drugi po i oba wyszły negatywnie. Co mnie martwi teraz jestem po okresie i cały czas albo bolą mnie jajniki albo pachwiny lub brzuch w ogóle.Typowych objawów na ciąże nie zaobserwowałam ...jednak mam stresujący i nieregularny tryb życia więc może to ma jakiś wpływ. Zamierzam się na dniach jeśli uda mi się iść do ginekologa, bo ostatnią rzeczą jaką myślę to była by ciąża, albo jakaś babska choroba układu rozrodczego.

Gość gość
Powtórz test. To mógł nie być okres a implantacja i test nie wykazał bo było zbyt wcześnie. A potem niezależnie od wyniku idź do lekarza.

Gość gość
Czytałam też gdzieś w necie, że taki rozregulowany okres to objawy niedoboru progesteronu i co za tym idzie też mogą być plamienia . Mój przyszedł za wcześnie i byl za długi. Także albo mam coś z hormonami lub coś mi się przyplątało albo eh wolę nawet nie myśleć...

Chyba tak zrobię, powtórzę test. Poza lekkim bólem jajników od czasu do czasu, nic sie takiego nie dzieje. A ta miesiaczka na prawde dziwna, i dodam jeszcze ze na 22 dc, kochałam sie z mężem i skończył w środku. Jednak to trochę poZno na owulcacje, chyba ze faktycznie okres miałby przyjść na Ok. 35 dc. Tez czytałam ze czasem jest krwawienie implantacyjne na około tydzień po owulacji. Hmm, moze sie udało:))))

na miesiączkę ma wpływ kazdy szczegol, sport, odżywianie stres, nerwy... najważniejsze żeby nie było to nic poważnego. Idź do gina i dowiedz sie, ja prawdopodobnie jutro pójdę jak Zwolnią mnie z pracy, a dziś zrobię test. Moze faktycznie... tylko, podczas pierwszego dnia tej śmiesznej miesiaczki, podczas seksu z mężem czułam dosyć mocny bol lewego jajnika ...:((

Gość gość
Ja mam prywatnie podbramkową sytuację i jesli chodzi o finanse i o faceta. Tak więc nie jest mi nic na rękę w tej sytuacji. Testy dwa robiłam wcześniej wyszły negatywne , więc nie wiem. Kasy na razie nie mam , dopiero 10 wypłata. I wtedy albo pójdę do swojego ginekologa w swoim rodzinym mieście, albo będę musiała znależć w 2 mieście jakiegoś nowego ginekologa.

To najlepiej już sie rejestruj, i powiedz ze to mega pilna sprawa, wtedy bedą większe szanse na szybka wizytę na NFZ. Do 10 jeszcze tydzień, moze po prostu zmieniło sie cos w Twoim życiu pod względem jedzenia, bądź przejmujesz sie podświadomie jakimiś rzeczami, czasem sie stresujemy nie będąc o tym do końca świadomi... Mi dzisiaj babeczka przyblokowała godzinę bo zwolniło sie miejsce. Teraz zależy od pracy czy zwolnią czy nie, a to wojsko wiec.... nie wiadomo.

Gość gość
Ja czuję, że wszystko jest nie tak. Praca która mnie wykańcza nerwowo , zmieniłam miejsce zamieszkania. Od miesiąca mam a to ból zęba który musiałam wyleczyć. Pózniej byłam w szpitalu bo mnie klatka bolała od picia energetyków w pracy na noc teraz przeziębienie z którego nie mogę wyjść i okres też jakiś dziwny. I jeszcze pokłóciłam się z matką także mam niewesoło. W zasadzie jestem sama na siebie skazana , bo ten facet cóż nie nadaje się do życia i chce by z niego odszedł. Czuje, że jakbym była z nim w ciazy to zrobiła bym większą krzywdę niż w ogole mogłabym przypuszczać. A jemu to zwisa i powiewa. Jak by było to by było...Nie wazne, że moja rodzina by go nie zakceptowała, nie wazne, że on jest nieodpowiedzialny i w ogole. Ja go w zyciu nie chce , a on nie chce odejść, Z sexem też nie moge dojść z nim do porozumienia, że tak nie powinno być. W zasadzie wcale tego nie powinno być. Chce mi się tylko płakać...i namoje miejsce pracy i na to co się dzieje ze mną.

Gość gość
Jak dostanę wypłatę to idę od razu do ginekologa. Nawet swojego w mojej mieścinie to zapłacę mniej a nie to co tu w tym wielkim mieście ceny, że żyć nie ma za co po 1 każdego miesiąca.

Zycie bywa ciężkie, najważniejsze jest to abyś doszła do zdrowia i zaczęła układać swoje zycie. Mam nadzieje ze w takiej sytuacji w jakiej jesteś, nie zaszłaś w ciąże, byłabyś nieszczęśliwa. Rozejrzyj sie moze za inna praca, teraz jest jej dosyć dużo, ja na swoją tez narzekam choć mówią ze jest najlepsza ....Wydaje mi sie ze to przez stres związany z cała ta sytuacja, a podejrzewasz ze to mogłaby być ciaza? Doszło do takiej sytuacji?