Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy inteligentni ludzie to wiedzą, że Zakopane to najbrzydsze polskie miasto

Polecane posty

Gość gość
Zakopane to baza wypadowa w Tatry i siedlisko starych podrywaczy co to w PRL robili karierę don juana a teraz nie mogą uwierzyć, że wszystko mija.

Gość gość
to można jechać na narty gdzie indziej, to też każdy inteligentny osobnik wie. Masz sraczkę po oscypku pewnie, bo narty i deska nie twoja bajka ☺

Gość gość
na narty to sie jezdzi w Alpy , gdzie placisz i jestes obsługiwana na najwyzszym poziomie, w polskim szambie płacisz i jeszcze cie obrażają ze masz czelność mieć jakieś uwagi lub wymagania polak dla polaka to bydle

Gość gość
Zakopane jest rzeczywiscie niespecjalnie ładne, ale nikt tam nie przyjeżdza dla chodzenia po miescie tylko po pieknych górach, lub zimą dodatkowo jeżdzenia na nartach .

Gość gość
sraczkę po oscypku x ups, salmonella

Gość gość
ja tez sie przeraziłam gdy zobaczylam zakopane na zywo, zawsze wyobrazalam sobie to miasteczko jako tłoczne ale urocze miejsce, a to co zobaczylam to wlasnie dziure jak na tych fotkach z linka, cos jak dawny bazar na stadionie X lecia, tylko ze 3 razy drożej

Gość gość
"to się jeździ w Alpy", nie wszyscy są mili dla Polaków, nie kłam tak chamsko. Dolomity też są spoko, Słowacja ma fajne ośrodki narciarskie, Słowenia też, a w Polsce to nie tylko nieszczęsne Zakopane

Gość gość
wszędzie się płaci, a jakość usług turystycznych nie zawsze adekwatna do ceny. Jak rezerwujesz przez neta, nigdy wcześniej tam nie byłaś to może być różnie. Na zdjęciu wszystko wygląda lepiej

Gość gość
Do Zakopca jeździłam w dzieciństwie z rodzicami srednio 2 razy do roku, chyba wykorzystałam swój limit bo teraz mnie po prostu nie ciągnie.

Gość gość
Beskid Śląski, Żywiecki i Sudety. Pełno fajnych miejsc noclegowych, tras narciarskich. Zakopane jest przereklamowane, a zagranica to sam karnet na 6 dni 200 euro, a jeszcze trzeba tam dojechać, mieć gdzie spać i co jeść

Gość Jaro

Zdecydowanie najbrzydsze miasto. Po co tam jechac ? Smród ,smog,kicz i drożyzna. Pojechałem w ubiegłym roku do Bertchesgaden z moją kochaną i jest to raj w porównaniu do Zakopanego. Finansowo bardzo podobnie a Ludzie mili. Widoki piękne. Powietrze czyste. Jedzenie na najwyższym poziomie. Porządek.  Czysto. Niesamowite. Polecam.