Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokojny102

Moja dziewczyna staciła na to ochotę

Polecane posty

Witam drogie kobiety :) No jak już napisałem wyżej ,moja kobieta straciła ochotę na seks i ogólnie na jakiekolwiek pieszczoty. Po takim lepszym poznaniu zaczęliśmy to robić. Na początku miała delikatne obawy ,ale po kilku minetkach sama nabierała ochoty i błagała o orgazm. Co spotkanie ,randa ,wyjazd kończyło się przede wszystkim seksem oralnym (Kocha to jak jej robię -mówi (mówiła ,że jestem mistrzem)).Zaczynała dbać o cip*ę , golić i wgle. Nawet o***t ogarniała bo chciała i tam. Czekała aż skończę pracę, nawet jak nie widzieliśmy się z tydzień ,dwa a jak już wyjechała na wakacje z rodziną to szalała i chciała jak najszybciej wracać żeby ją wywalić .Jak jej tylko dałem delikatne znaki ze zaraz dobiorę się do niej to natychmiast robiła się mokra ,bardzooo mokra. Teraz jest tak ze jesteśmy trochę dalej od siebie ona studia ja praca i własnieee... ona od jakiegoś czasu nie chce ,już od prawie 3 miesięcy nic :( (na początku mówiła żeby się ograniczyć to było ,ale teraz nic powiedziała ze nie chce już robić i ze to może kryzys jakiś wystąpił u niej z tym. Widać ze jak się o nią ocieram lub delikatnie dotykam przez ubranie to by chciała ,ale jednak nie :( mówi że się źle z tym potem czuje :( ze widzimy się raz na jakiś czas ,więc woli całusy i przytulania ,rozmowy .Ja no chcę i trochę jej mówię ze próbuję i czekam i będę próbował ,nie jestem nachalny ,ale tęsknię za jej cip*ą -mam ochotę na lizanie i wgle .Tak strasznie mam ochotę zrobić minetę ,ale jak? przecież nie pójdę do innej Drogie kobiety powiedzcie mi cos ,jestem normalny facet ;) doradźcie co zrobić a czego nie ,może u was było podobnie ,czekam na informację ;)

Gość gość
po prostu straciła ochote na ciebie ewentualnie przyuczyła męża do minetkowania i stałes sie zbędny w dodatku stanowisz zagrozenie.

Gość gość
może robi to z koleżanką i bardziej jej to pasuje

Po prostu chyba nie chce być dupcona ;) ona nie ma męża. Znamy się dobrze ,chodziliśmy razem do szkoły i cały czas jesteśmy razem

Gość gość
Przyczyny mogą być różne. Warto zastanowić się co może być przyczyną. Być może ma niskie libido. Wtedy warto namówić ją, żeby stosowała tabletki na podniesienie libido np. Femin Plus, które są bardzo skuteczne i w pełni bezpieczne. Można o nich się więcej dowiedzieć i je kupić tutaj: http://nplink.net/vnAolQ1Q. Jeżeli kuracja by nie pomogła to będzie się trzeba dalej zastanawiać co może być przyczyną. No i warto oczywiście przeprowadzić szczerą rozmowę.

Gość gość
Ma już innego faceta i tamten ja zadowala.