Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linzi

Chłopak bez potrzeby czułości

Polecane posty

Gość Linzi

Jestem z moim chłopakiem tylko pół roku, a on wcale mnie nie przytula, nie całuje i ogólnie 0 jakiegokolwiek romantyzmu. Świetnie się razem bawimy, dobrze nam się rozmawia, seks też niby ok, ale to ja zawsze muszę inicjować cokolwiek i nawet gdy już do czegoś dojdzie to gdy nie zacznę go całować "na siłę" to nawet nie ma co marzyć że on mnie pocałuje. Jedynym przejawem miłości z jego strony jest to że mówi mi że mnie kocha, ale co z tego skoro nawet tego nie okazuje. Ogólnie nasza relacja bardziej przypomina seks friends, niż prawdziwy związek. Spędzamy ze sobą masę czasu i naprawdę jest dużo okazji do okazywania bliskości, ale tego nie robi. Przez to wszystko ja zaczynam traktować go jak przyjaciela i wątpić w sens tego "zwiazku". On niby nie chce słyszeć o tym żebyśmy zostali przyjaciółmi, bo przecież mnie kocha.. Co o tym myślicie?

Gość gość
Raczej go nie pociagasz, jest z Toba poki co bo nie trafił sie nikt inny. A ze mówi ze kocha...słowa to tylko słowa

Gość gość
Może daj mu szanse się zmienić? Ostatnia? Niech udowodnić, że cię kocha.

Gość Linzi
Myślisz? Raczej uważam się za nawet pociągającą, nie mam zbędnych kg, twarz mam jak modelka, tyłek Oki tylko cycki małe.. Ale może faktycznie to nie wystarczy. Co mam z nim zrobić?

Gość gość
A może ma jakiś problem ze sobą lub coś tego pokroju? Pogadaj z nim tak na poważnie.

Gość gość
Mojnarzeczony jest taki. Czulos zawsze inicjuje ja. Przyzwyczilam sie choc bywa ciezko. Nie jest czasem koziorozcem?

Gość Linzi
Jest strzelcem

Gość gość
Możliwości są dwie. Albo jest on tego nie nauczony,a można byc,albo on nie czuję do ciebie nic specjalnego. Okazywania emocji i uczuć też trzeba się nauczyć,dziwniejsze jest to że on nie dąży do seksu i ty go zawsze inicjujesz. To by wskazywało ,że faktycznie on nic specjalnego do ciebie nie czuje. Musisz z nim rozmawiać,przycisnąć go,powiedzieć jak się czujesz. Wiem,że już mówiłaś. To powiedz jeszcze raz i zastanów się czy możesz tak żyć jeśli on nie zmieni zachowania,nie postara się zwyczajnie.