Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry hydraulik Rumia

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was moje kochane może polecić dobrego hydraulika na terenie Rumi i okolic? Szukam ale doszukać się nie mogę :/

Gość gość
Ja mieszkam w Redzie ale możesz skorzystać z tej formy kochana. Wiem, że pracuje tam taki fajny starszy Pan i załatwia szybko sprawę :) http://rumiahydraulik.pl

Gość gość
Popieram znam ich

Gość gość
Jop ja też korzystał z ich usług mało zapłaciłem i dobrze zrobili :)

Do wykonania nowej instalacji hydraulicznej zamówiłem hydraulika ze strony https://hydraulikrumia.pl firma sprawdziła się jako rzetelny wykonawca usług hydraulicznych w Rumi oczywiście polecam

Gość Gość

Jeśli szukasz hydraulika w Kaliszu to zdecydowanie polecam firmę Kromon. Pełen profesjonalizm

Gość Krysia

Sama tu szukałam dobrego hydraulika 😊 znalazłam na olx, czekałam długo aż znajdzie czas ale jak już zaczął to wymienil rury w kuchni i lazience w bardzo szybkim tempie  😊 Hydraulik Marek 508171407. Może ktoś też będzie potrzebował 😊

Polecam 

Gość Krysia

Sama tu szukałam dobrego hydraulika 😊 znalazłam na olx, czekałam długo aż znajdzie czas ale jak już zaczął to wymienil rury w kuchni i lazience w bardzo szybkim tempie  😊 Hydraulik Marek 508171407. Może ktoś też będzie potrzebował 😊

Polecam