Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Oczyszczanie skory 5 dni przed studniowka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej wszystkim czy warto p贸j艣膰 do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy w poniedzialek wieczorem kiedy studniowke mam w sobote? Czy sk贸ra zdazy sie zagoic, nie bedzie juz czerwona? Czy lepiej pojsc jakos po?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak mialas juz oczyszczanie i wiesz jak reaguje twoja sk贸ra to mozesz isc do znajomej kosmetyczki, jak chcesz isc 1 raz to jest ryzyko. Moze lepiej peeling kawitacyjny, zeby skora by艂a swietlista, albo lekki kwas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li masz sprawdzona kosmetyczk臋 i wiesz jak sk贸ra wyglada po zabiegu, to mysle, ze spokojnie mozesz isc. Przez te Killka dni cera powinna doj艣膰 do siebie. Odradza艂abym jedynie nieznana kosmetyczk臋. Ja pami臋tam swoje pierwsze oczyszczanie - mia艂am strupki, og贸lnie dosy膰 d艂ugo sie goi艂a:-/ natomiast kolejna, super, bo nigdy nie mia艂am 偶adnych 艣lad贸w itp, wlasciwie na drugi dzien wygl膮da艂a cera dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odpowiedzi! Chyba jednak poczekam bo ostatnio na takim zabiegu bylam 2 lata temu i w sumie nie wiem jak zareaguje moja skora...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro nie jeste艣 pewna, to nie rob:) a jesli chcesz to Pilaten, czarna maseczka jest ca艂kiem ok, wyci膮gnie troche zask贸rniki, ale niestety na czarne w膮gry nie dzia艂a zbytnio (przynajmniej u mnie), przedtem zr贸b par贸wk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha, jest dost臋pna w Naturze w saszetkach, a jedna starczy ci spokojnie, w cenie 2,09 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja cera jest dostatecznie oczyszczona, bo codziennie wieczorem 'czyszcz臋' swoj膮 twarz emulsj膮 Cetaphil. https://www.cetaphil.pl/82/cetaphil-em-do-mycia/ .Mo偶na j膮 stosowa膰 do sk贸ry suchej, wra偶liwej, oraz z tr膮dzikiem m艂odzie艅czym i r贸偶owatym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orynnia
A mo偶e lepiej delikatnie oczy艣ci膰? W http://salon-estela.pl/ maj膮 du偶o bezinwazyjnych i delikatycznych metod oczyszczania i leczenia tr膮dziku. Maj膮 np. bardzo dobre peelingi, a tak偶e karobksyterapi臋, kt贸ra idealnie wyci膮ga toksyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olczii55
Ja przed ka偶dym wyj艣ciem na imprez臋 wykonuj臋 zabieg OXYGENEO, do tego peelingi i moja twarz wygl膮da jak "pupa niemowl臋cia" :D Jak jeste艣cie z Warszawy to polecam CZS, tam wszystkie zabiegi wykonacie od r臋ki.

Udost臋pnij ten post